Sistemde kasma donma ve fps droplar oluşuyor.Buna bakabilirsin.
![]()
Geometric Future RC-01 PCI-E 4.0 Riser Kablo
Bilgisayar Bileşenleri ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır...wraithesports.com
Ne gibi problem çıkar hocam? Bilmediğimden soruyorum.
Hocam ben araştırdımda 5.0 stoklarda yok,kaliteli bir 4.0 alıyorum ozmn sorun çıkmaz dimi@roxy1881, FPS kaybı oluyor, ciddi seviyede.
Pardon PCI-e 5.0 İle 4.0 farklılığını sormuşsunuz, görüntü donması, takılmalar, görüntü gitmesi gibi sorunlar oluyor, kalitesiz riser ile aşırı FPS kaybı oluyor.
Tamamdır bende hali hazırda 3.0 destekleyen bir aparat var fakat performans kaybım olur diye korkuyorum,sizce 4.0 alayımmı yoksa 3.0 dan devammı edeyim?PCI-e 3.0 bant genişliği bile o kart için yeterli, sadece PCI-e 5.0 anakartınız varsa 4.0 riser takmadan BIOS'tan X16 slotunu 4.0 yapın.
Tamamdır deneyeceğim.Ben olsam 3.0 kullanırım, hissesilir bir fark olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.