35 bin TL civarı sistem önerisi

Bu bütçede onu istemek mantıksız 7800XT canavar varken.

DDR5, NVIDIA GPU, AMD CPU tabanlı önerileriniz var mı? Intel kendini toparlayabildi ise o da olur.

Taksitle alabileceğimiz site olması gerekiyor, yazmayı unutmuşum. Bilgisayarı taksit ile alacağız.

Arkadaş NVIDIA istiyor siz inatla AMD atıyorsunuz bende bilirdim AMD ekran kartı atmayı.

Arkadaş NVIDIA istiyor siz inatla AMD atıyorsunuz bendebilirdim AMD ekran kartı atmayı.
Hocam bi' atın bakalım. Sistemi arkadaşım alacak. Arkadaşımın isteklerine göre yazıyorum ben. İyi bir sistem getirirseniz ben durumu anlatırım onlara.

Yukarıdaki arkadaşın attığı CYBER sistem hoş duruyor. Bunu önerir misiniz? 1080P için kaç sene götürür? Sadece oyun için kullanacaklar. Gaming.gen taksit yapıyor mu?

Hocam bi' atın bakalım. Sistemi arkadaşım alacak. Arkadaşımın isteklerine göre yazıyorum ben. İyi bir sistem getirirseniz ben durumu anlatırım onlara.

Yukarıdaki arkadaşına attığı Halo sistem hoş duruyor. Bunu önerir misiniz? 1080p için kaç sene götürür? Sadece oyun için kullanacaklar. Gaming.gen taksit yapıyor mu?

NVIDIA zorunlu değilse @Minker arkadaşın attığını alabilirsin.

Aha buldum bir tane.
İnceleme videosu burada.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yukarıdaki arkadaşın attığı CYBER sistem hoş duruyor. Bunu önerir misiniz? 1080P için kaç sene götürür? Sadece oyun için kullanacaklar. Gaming.gen taksit yapıyor mu?
peşin fiyatına taksit yapmıyor o pc uzun zaman götürür zaten parça değiştirip hep kulanabilirsiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı