35 bin TL civarı telefon önerisi

Bütçe
35000

berkw0009

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Core i5 13420H 16GB 512GB SSD RTX4050
Biraz araştırmadan sonra Xiaomi 14T Pro, Honor 400 Pro gibi modeller buldum. 14T Pro'nun F/P anlamında gayet yeterli ve sağlam olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Honor 400 Pro'nun Türkiye'ye 6 sene güncelleme garantisi değil de 3 sene güncelleme garantisiyle geldiğini duyunca 14T Pro'ya karşı ilgim daha da arttı. iPhone 13 falan da gördüm fakat bence F/P değil. Sizin düşünceleriniz neler öneri verir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 13 alınmaz o fiyata daha iyileri varken. Bütçe artarsa S24+ veya Galaxy S24 olabilir.

Biraz araştırmadan sonra Xiaomi 14T Pro, Honor 400 Pro gibi modeller buldum. 14T Pro'nun F/P anlamında gayet yeterli ve sağlam olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Honor 400 Pro'nun Türkiye'ye 6 sene güncelleme garantisi değil de 3 sene güncelleme garantisiyle geldiğini duyunca 14T Pro'ya karşı ilgim daha da arttı. iPhone 13 falan da gördüm fakat bence F/P değil. Sizin düşünceleriniz neler öneri verir misiniz?
Şahsen ikisi arasından Honor 400 Pro tercih ederim.

Honor 400 Pro öneririm.

Hocam peki arasındaki farklar nedir? 144Hz'den dolayı 14T Pro demiştim ama bilmediğim bir şey mi var ve ekstra olarak Hepsiburada'dan baktım lansmana özel 35 binmiş normalde 40 binmiş bu lansmana özel indirim ne kadar daha sürer?

Hocam peki arasındaki farklar nedir? 144Hz'den dolayı 14T Pro demiştim ama bilmediğim bir şey mi var ve ekstra olarak Hepsiburada'dan baktım lansmana özel 35 binmiş normalde 40 binmiş bu lansmana özel indirim ne kadar daha sürer?

Lansman indirimi yeni çıktığından öyle, çok uzun vadeli olacağını sanmıyorum. 144Hz olayına gelirsek gereksiz, 120 ile 144 gerçekten farksız hatta göz ile algılanmaz farkları. Honor 400 Pro'nun tercih edilme sebeplerinden en büyüğü özellikle yazılım optimizasyonu olarak Xiaomi kıyasla çok daha iyi bir marka Honor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı