Merhaba ChatGPT'ye sorduğumda diyor ki kas gücü olarak One X PSN'in 3 katı her kulvarda daha iyi diyor. PS4 alırsam kırık alacağım. Sizce hangisi daha iyi?
PS 4'ün nisanda desteği kesilecek diye biliyorum o yüzden bence biraz daha bekleyip Series S alabilirsiniz hem yeni nesil bütün oyunları açan en fiyat performans cihaz hem de oyun fiyatları çok ucuz oluyor Xbox'da.
Çift kol alacağım için Series S'e yetmiyor bütçe.
Böyle şeyleri nereden duyduğunuzu çok merak ediyorum. Sony sadece PS4 resmi oyun sunucularına desteği kesecek. Onun dışında değişen bir şey yok. Mağaza uzun yıllar açık kalacak.PS 4'ün nisanda desteği kesilecek diye biliyorum o yüzden bence biraz daha bekleyip Series S alabilirsiniz hem yeni nesil bütün oyunları açan en fiyat performans cihaz hem de oyun fiyatları çok ucuz oluyor Xbox'da.
Böyle şeyleri nereden duyduğunuzu çok merak ediyorum. Sony sadece PS4 resmi oyun sunucularına desteği kesecek. Onun dışında değişen bir şey yok. Mağaza uzun yıllar açık kalacak.
PS4'ü geçtim, daha geçtiğimiz günlerde 2006 yılında çıkan PS3 güncelleme aldı. PS3 mağazası ilk günkü gibi açık.
kaynak
Daha da abartalım bu da 2000 yılında çıkan PS2 Online server kısayol sitesi.
kaynak
PlayStation dünyası Apple'ya da NVIDIA-Windows PC dünyası değildir. Destek öyle kolay kolay kesilmez.
Konumuza gelirsek bu karşılaştırmanın galibi açık ara One X. Rakip PS4 Pro olsaydı bile One X derdim.
İndirim günlerini kovalamalısın.Ama oyun fiyatları biraz yüksek hocam o üzüyor beni.
Playstation'ı kırık alacak.One X alın hocam oyun fiyatları Xbox'da PlayStation'dan daha uygun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.