35 bin TL DDR5 RTX 4070 sistem önerisi

yusufxr

Decapat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Sıvı soğutma yerine hava soğutma kullanın hocam. Stok fan bile soğutur(80°C). Ramleri ise oyun in istiyorsanız 16 kalması sıkıntı çıkarmayacaktır.

Ram eklemesi birkaç yıl sonra gerekebilir, şuan bile çoğu oyun için en az 12GB ram ihtiyacı var, şimdilik bu sistem yeterlidir, ilerde artık 3 yıl sonra mı olur 5 yıl sonra mı olur bütçenize göre ekleme yaparsınız, 16 GB şuan için yeterlidir, ama dediğim gibi sadece şuan için.

Sıvı soğutma yerine hava soğutma kullanın hocam. Stok fan bile soğutur(80°c). RAM'leri ise oyun in istiyorsanız 16 kalması sıkıntı çıkarmayacaktır.

Hocam oyunda oynuyorum ama daha çok After Effects vs kıllanıyorum bir de ben Mardin'de oturuyorum yazları 40 dereceyi görüyor kışın kullanabilirim hava soğutmayı ama yazın mecbur sıvı soğutma almam lazım.
Bir de sistemdeki ekran kartı Galax'ın 4070 modeli Sinerji'den 2-3K civarı daha pahalı sistem buldum ondaki ekran kartı ASUS Pro art 3 fanlı sence hangisi daha iyi.

Hocam oyunda oynuyorum ama daha çok After Effects vs kıllanıyorum bir de ben Mardin'de oturuyorum yazları 40 dereceyi görüyor kışın kullanabilirim hava soğutmayı ama yazın mecbur sıvı soğutma almam lazım.
Bir de sistemdeki ekran kartı Galax'ın 4070 modeli Sinerji'den 2-3K civarı daha pahalı sistem buldum ondaki ekran kartı ASUS Pro art 3 fanlı sence hangisi daha iyi.
1. olarak galax kötü değil proart oyun için değil iş kartı. Sıvı soğutmayla ilgili pek bir bilgim yok alabiliyorsanız daha avantajlı olur ama çok şart mı orasından emin değilim.

1. olarak Galax kötü değil proart oyun için değil iş kartı. Sıvı soğutmayla ilgili pek bir bilgim yok alabiliyorsanız daha avantajlı olur ama çok şart mı orasından emin değilim.

Bahsettiğim sistem bu hocam 2K fark varmış 7600 ve proart 4070 zaten ben genelde iş için kullanıyorum ama oyunda oynuyorum Galax'tan daha iyidir diye düşünüyorum ben.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı