killing_joke
Hectopat
Pardom hocam stoklar tükenmiş görmedim
1000TL daha koyun bunu alın hocam.
Hocam sizce şu nasıl?ModArt-X2/AMD Ryzen 5 7500F/ MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12GB/32GB DDR5/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
ModArt-X2/AMD Ryzen 5 7500F/ MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12GB/32GB DDR5/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Hocam sizce şu nasıl?
VOK-HIGHPOWER/AMD Ryzen 5 5600/MSI GeForce RTX 4070 Ti VENTUS 3X OC 12GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM
Aklımda RX 6900 XT ekran kartlı bir sistem almak vardı ancak stoklarda bu ekran kartının bulunduğu bir kasa yok. YouTube'da izlediğim testlerde bu fiyat bandındaki kartlar arasında en iyi performansı bu kart veriyordu. Sizce Ekran kartı hariç bir kasa alıp ekstradan RX 6900 XT kart almak mantıklı mı?
Mesela şunu buldum.
Ya da direkt RTX4070 Ti ekran kartlı sistemi mi alayım?Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Hocam sizce şu nasıl?
VOK-HIGHPOWER/AMD Ryzen 5 5600/MSI GeForce RTX 4070 Ti VENTUS 3X OC 12GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM
Aklımda RX 6900 XT ekran kartlı bir sistem almak vardı ancak stoklarda bu ekran kartının bulunduğu bir kasa yok. YouTube'da izlediğim testlerde bu fiyat bandındaki kartlar arasında en iyi performansı bu kart veriyordu. Sizce ekran kartı hariç bir kasa alıp ekstradan RX 6900 XT kart almak mantıklı mı?
Mesela şunu buldum.
Ya da direkt RTX4070 Ti ekran kartlı sistemi mi alayım?Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Galiba attığınızı alacağım ancak bu işlerde pek bilgim yok 4070ti ve 4070 arasında Youtube da izlediğim videolarda FPS olarak baya fark oluyor bu farka değmez mi? aralarında da fiyat olarak uçurum yok aklımda hiçbir soru işareti kalmasın diye sormak istedim. Ayrıca sizin attığınız sistemde biraz daha para artırıp şu parçayı da ekle veya modelini yükselt daha iyi olur dediğiniz bir parça var mı? İlginiz için çok teşekkür ederim bu arada.Ti icin AM4, DDR4 degmez. Eski nesil Radeon'a da gerej yok. Attigimi al gec.
Galiba attığınızı alacağım ancak bu işlerde pek bilgim yok 4070 Ti ve 4070 arasında YouTube'da izlediğim videolarda FPS olarak bayağı fark oluyor bu farka değmez mi? Aralarında da fiyat olarak uçurum yok aklımda hiçbir soru işareti kalmasın diye sormak istedim. Ayrıca sizin attığınız sistemde biraz daha para artırıp şu parçayı da ekle veya modelini yükselt daha iyi olur dediğiniz bir parça var mı? İlginiz için çok teşekkür ederim bu arada.
@Prime777 hocam attığınız modartx2 kasayı almayı düşünüyorum SSD'yi 1TB yaptım ekstradan 1-2 bin daha yukarı çıkabilirim şunu değiştir dediğiniz bir parça var mı? Kasayı değiştirip sıvı soğutma eklemek mantıklı mı?
Çok teşekkür ederim.Kasa kalsin ama MSI PSU, MSI kasa ama daha dusuk RAM.
CARNAGE-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / MSI GeForce RTX 4070 VENTUS 2X E 12G OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
CARNAGE-7500F oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 7500F işlemci, ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
224 XTS alabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim.
Son olarak hangisini tercih etmek benim için en mantıklısı? RAM'in fazla olması mı yoksa kasa ve PSU'nun daha kaliteli olması mı daha avantajlı? Diğer malzemeler aynı sanırım.