35 bin TL hazır sistem önerisi

Hem rekabetten dolayı 5060 Ti sistem fiyatları düşer hem de 9060XT sistemler 30-35k aralığında olacak ve performans olarak 7700XT-7800XT arasında olacak. 7800XT'ye daha yakın.
Eğer aceleniz varsa arkadaşın attığı 5060 Ti sistemi alabilirsiniz.

Hocam teşekkür ederim hiç bu tarafdan bakmamışdım tamamdır bir de sizin bir iletişm bilgibiz falan var mı burada yeniyim çok dolandırlmak istemiyrum sitedende ulaşması zor oluyor.

B

Benim attığım gayet makul 37k ya geliyor en yüksek FPS'i onda alırsınız.

Hocam teşekkür ederim hiç bu tarafdan bakmamışdım tamamdır bir de sizin bir iletişm bilgibiz falan var mı burada yeniyim çok dolandırlmak istemiyrum sitedende ulaşması zor oluyor.

Alttaki linkte sistemin oyun testleri var Valorant en sonda.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hem rekabetten dolayı 5060 Ti sistem fiyatları düşer hem de 9060XT sistemler 30-35k aralığında olacak ve performans olarak 7700XT-7800XT arasında olacak. 7800XT'ye daha yakın.
Eğer aceleniz varsa arkadaşın attığı 5060 Ti sistemi alabilirsiniz.
Eğer acelen yoksa bekle 5 Haziran'da 9060 XT çıkacak sistem toplarsın

Eğer acelen yoksa bekle 5 Haziran'da 9060 XT çıkacak sistem toplarsın.

Hocam bir 15 20 günüm var zaten ama bu konuda bilgili olan biri bana ulaşabilir mi yardımcı olabalecek biri Instagram olur wp olur DC olur hiç fark etmez siteden zor oluyor.

Alttaki linkte sistemin oyun testleri var Valorant en sonda.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam DM falan var mı ya yardım için.

Hocam şöyle ben az buz bilgim var parça olur darboğaz olur falan sizin bir geçmişiniz falan var ya misal bir sistem bulduğumda göstersem falan yani parça bilgi konusunda neye takıldınızda.

Bu fiyatlarda zaten alacağın sistem R5 7500F veya 7600 işlemci olur başka bakmaya gerek yok. Bu işlemcilerde fazlasıyla yeterli bir sorun olmaz.

Bulduğunuz sistemler hakkında konu açtığınızda daha çok kişi görür ve yardımcı olur. Bir kişiye bağlı kalmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı