Scyrox V8 8K vs RAWM Leviathan V4 vs ATK Dragonfly A9 Ultra vs Scyrox V6 8K

Yukarıdaki farelerden hangisi alınır? Kullanan var ise kaplama kalitesi nasıldır?

Leviathan V4 açık ara en iyisi. Hem A9 hem de Scyrox V6 kullandım. Şu anda da leviathan kullanıyorum. Elinize uyuyorsa en net seçim.

Kaplama kalitesi olarak sıralarsak.

Leviathan.
Scyrox
A9.

Leviathan V4 çok iddialı bir mouse olmuş. Her tutuş şekline uygun olması da tutuş şekliyle ilgili bir fikri olmayan kişiler için çok iyi.
Kaplama kalitesi de üst düzey olduğu söyleniyor kesinlikle 3700 TL’ye değecek bir mouse.
Zamanında Scyrox V6 gibi rakipler yerine 3339 TL’ye Fantech Helios II Pro S almıştım, o da gayet iyiydi. Ama Leviathan V4 o kadar iyi duruyor ki karşılaştırılacak gibi durmuyor.
Param olursa anında Leviathan V4 alacağım.
O MCU da önceki Nordic MCU’lardan çok çok daha iddialıya benziyor. Leviathan V4’ün 1K polling rate’deki pil ömrünü görünce Helios II Pro S’im ile bakıştık, lanet ettim.

Kısacası Leviathan V4 cidden iyi bir seçim.

Leviathan V4 çok iddialı bir mouse olmuş. Her tutuş şekline uygun olması da tutuş şekliyle ilgili bir fikri olmayan kişiler için çok iyi.
Kaplama kalitesi de üst düzey olduğu söyleniyor kesinlikle 3700 TL'ye değecek bir mouse.
Zamanında Scyrox V6 gibi rakipler yerine 3339 TL'ye Fantech Helios II Pro s almıştım, o da gayet iyiydi. Ama leviathan V4 o kadar iyi duruyor ki karşılaştırılacak gibi durmuyor.
Param olursa anında leviathan V4 alacağım.
O mcu da önceki nordic Mcu'lardan çok çok daha iddialıya benziyor. Leviathan v4'ün 1K polling Rate'deki pil ömrünü görünce Helios II Pro S'im ile bakıştık, lanet ettim.

Kısacası leviathan V4 cidden iyi bir seçim.

Helios II Pro s içimde çok ukte kalan bir mouse. Fırsat olursa denemek istiyorum. Pil konusunda o kadar haklısınız ki. Daha aldığımdan beri şarja takmadım 1 haftaya yakın oluyor alalı. 500mAh olması da büyük etken tabii ki.

Helios II Pro s içimde çok ukte kalan bir mouse. Fırsat olursa denemek istiyorum. Pil konusunda o kadar haklısınız ki. Daha aldığımdan beri şarja takmadım 1 haftaya yakın oluyor alalı. 500mAh olması da büyük etken tabii ki.
Hocam parayla alıp bizzat denemeyi seviyorsanız denemekten pişman olacağınızı sanmıyorum, kullandığım kadarıyla iyi.
İki yaşadığım problem var ve galiba bu sorunu sadece ben değil, çoğu kullanıcı yaşamış;
Mouse yazılımından herhangi bir Dongle ışığı ayarı yaparsanız dongle’ın ışığı bir daha açılmamak üzerine bozuluyor. Müşteri hizmetleri de oldukça kötü.

Pil konusunda da yeni muadillerine göre geri kaldığını belirtmekte fayda var.

Hocam parayla alıp bizzat denemeyi seviyorsanız denemekten pişman olacağınızı sanmıyorum, kullandığım kadarıyla iyi.
İki yaşadığım problem var ve galiba bu sorunu sadece ben değil, çoğu kullanıcı yaşamış;
Mouse yazılımından herhangi bir dongle ışığı ayarı yaparsanız Dongle'ın ışığı bir daha açılmamak üzerine bozuluyor. Müşteri hizmetleri de oldukça kötü.

Pil konusunda da yeni muadillerine göre geri kaldığını belirtmekte fayda var.

Dongle muhabbeti çok garipmiş hocam. İlk sizden duydum, araştırmakta fayda var. Dediğim gibi 2. elde denk gelirsem ileri bir zamanda alıp denemek istiyorum ama. Pwnage denedikten sonra sıra onda :D

Dongle muhabbeti çok garipmiş hocam. İlk sizden duydum, araştırmakta fayda var. Dediğim gibi 2. elde denk gelirsem ileri bir zamanda alıp denemek istiyorum ama. Pwnage denedikten sonra sıra onda :D
Denerseniz haber edersiniz hocam merak ediyorum başkalarının görüşlerini.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı