TwoTech
Femtopat
Daha fazla
Teşekkürler hocam 7500F + Hava soğutuculu ve Lancer Blade 16gb cl36 ram ile 37.5k TL oluyor bu sistemi aklıma yazdım, gaming gecesinede bakacağım o gün tekrardan buraya gelirim forumdakilerden de uğraştığı için teşekkür ederim.Anakart AM5 olsun yeterli hocam. Bu fiyata AM5 şart. İşlemci olarak Intel tarafinda i5 14400F, AMD tarafinda 7500F bu karta uyumlu olacaktır. Bu iki işlemcinin altındaki işlemciler bakmanı onermem.
Hocam merhaba tekrardan. İnternette gezerken tam sizlik bir sistem buldum.
Ekran kartını 16 GB VRAM yapınca, işlemci sogutucuyu Hyper H411 seçince ve RAM'i 32 GB RAM yapinca 38k küsur TL oluyor. Bence bu sistemi alabilirsiniz.![]()
Sağlık sıkıntılardan dolayı şimdi aktif olabildim hocam çoğu indirimi vs kaçırdım. Hâlâ bu sistemi almam makul müdür, işlemciyi 7500f tray olmayan seçtim ekran kartını sapphire pulse 16gb ssd 1tb adata legend kasa 750w 80+ bronze gamepower flex soğutucu ise gamepower skadi round120mm sıvı soğutucu olarak değiştirme yaptım 38.6k oluyor.Anakart AM5 olsun yeterli hocam. Bu fiyata AM5 şart. İşlemci olarak Intel tarafinda i5 14400F, AMD tarafinda 7500F bu karta uyumlu olacaktır. Bu iki işlemcinin altındaki işlemciler bakmanı onermem.
Hocam merhaba tekrardan. İnternette gezerken tam sizlik bir sistem buldum.
Ekran kartını 16 GB VRAM yapınca, işlemci sogutucuyu Hyper H411 seçince ve RAM'i 32 GB RAM yapinca 38k küsur TL oluyor. Bence bu sistemi alabilirsiniz.![]()
Son düzenleme: