35 bin TL hazır sistem önerisi

Bütçe
35.000
Teşekkürler hocam 7500F + Hava soğutuculu ve Lancer Blade 16gb cl36 ram ile 37.5k TL oluyor bu sistemi aklıma yazdım, gaming gecesinede bakacağım o gün tekrardan buraya gelirim forumdakilerden de uğraştığı için teşekkür ederim.

Sağlık sıkıntılardan dolayı şimdi aktif olabildim hocam çoğu indirimi vs kaçırdım. Hâlâ bu sistemi almam makul müdür, işlemciyi 7500f tray olmayan seçtim ekran kartını sapphire pulse 16gb ssd 1tb adata legend kasa 750w 80+ bronze gamepower flex soğutucu ise gamepower skadi round120mm sıvı soğutucu olarak değiştirme yaptım 38.6k oluyor.

Son düzenleme:

Almayın hocam, kasadaki PSU acayip berbat.

PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri işlemciyi 7600, anakartı B650M-R, RAM'i TwinMOS 2x16, SSD'yi Kioxia g2, kasayı Vento yapın.

Hocam SSD'yi 500GB yerine 1TB yapmak istiyorum bir de 650W az değil mi kasa için?

B650M-R'de 2 tane M.2 slotu var zaten ileride upgradelersiniz, 650W'da bu sistem için gayet yeterli Vento'nun içindeki PSU'da güzel.

B650M-R'de 2 tane M.2 slotu var zaten ileride upgradelersiniz, 650W'da bu sistem için gayet yeterli Vento'nun içindeki PSU'da güzel.
Hocam şuan upgradeleyebilirim 40k civarı bütçem var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…