2K monitör için o bütçe fazla.
Bunu alabilirsin:
1-Asus olduğu için pahalı.ASUS ROG'lar falan neden daha pahalı bir de ASUS ROG'da kalkınca kapanma falan özelliği var(monitör kolunu takınca işe yaramıyorsa gerek yok da) onları falan düşünmüştüm ben ve MSI gibi markalar daha güzel değil mi neden bu markayı önerdiniz oyuncu ekipmanlarında daha aktif olan bir marka daha iyi olmaz mı?
1-ASUS olduğu için pahalı.
2- hepsi paneli Samsung'dan alıyor.
3- kapanma özelliğiyle alakalı olumsuz yorumlar var, iyi çalışmıyormuş.
4- sırf kapanma için 10k fiyat farkı verilmez. Windows'tan 2 dakika hareketsiz kaldığında kapat ayarını aç.
5- MSI da güzel ama Philips F/P.
6- Philips de güzel marka sorun olmaz.
7- performansları benzer, panel ve kaplama aynı. Yani iki monitörü de yan yana koysan aradaki fark çok ufak olacak, ASUS'un daha iyi olacağına dair bir garanti de yok. Şişirilmiş balonlara 10k fazladan vermek bana saçmalık gibi geliyor.
ASUS yeni bir teknoloji çıkarıyormuş buradaki videodan bakabilirsiniz sizce bunu beklemek daha mantıklı mı Haziran'da falan alacağım çünkü.
ASUS'un bir şey çıkardığı yok, LG'den aldığı paneli kullanacak. Tüm markalar da bu panel olacak ASUS'a özel değil yani. Haziran da alacaksan boşuna konu açmışsın 6 ay sonraki iş için konu açılmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.