35 bin TL sistem önerisi

Gider hocam bende o sistemi almayı düşünüyorum ama anakart sadece 12-13.nesil Intel işlemcilerini destekliyormus kafam karıştı biraz sonradan upgrade yaparken sıkıntı çıkarmi diye ama bu paralara AMD işlemci sistemde yok hazır. @efebatiin ne yapmak mantıklı?

Gider hocam bende o sistemi almayı düşünüyorum ama anakart sadece 12-13.nesil Intel işlemcilerini destekliyormus kafam karıştı biraz sonradan upgrade yaparken sıkıntı çıkar mı diye ama bu paralara AMD işlemci sistemde yok hazır. @efebatiin ne yapmak mantıklı?

O anakart bütün LGA 1700 işlemcileri destekliyor kaç tane var bilmiyorum. Açıkçası 35k bütçem olsa uzay montaj şeklinde 7800XT 7500F sistem toplardım. Ben kasa istiyorum diyorsan da işlemciyi 7400F yaparım 1K ya da kasa alırdım.

Çok teşekkürler hocam yardımcı olduğunuz için. Kendim toplamak istemiyorum daha önce hiç bilgisayar toplamadim. Sehrimdeki bilgisayarcilarada güvenmiyorum nedense, zaten onlar toplayınca 2K filan da onlar alır herhalde toplamanın bir mantığı kalmaz. Hazir bilgisayar bakıyorum ve galiba bu sistemi alacağım. Simdi aklıma takılan tek nokta var galiba sistemde stok soğutucu var İyzico ile 1000TL geri alsam ve bunu da kule tipi soğutucuda kullansam, buna gerek var mıdır? Varsa hangi kule tipi soğutucu almam iyi olur.
Sistem bu
Soğutucu bu

Çok teşekkürler hocam yardımcı olduğunuz için. Kendim toplamak istemiyorum daha önce hiç bilgisayar toplamadim. Sehrimdeki bilgisayarcilarada güvenmiyorum nedense, zaten onlar toplayınca 2K filan da onlar alır herhalde toplamanın bir mantığı kalmaz. Hazir bilgisayar bakıyorum ve galiba bu sistemi alacağım. Simdi aklıma takılan tek nokta var galiba sistemde stok soğutucu var İyzico ile 1000TL geri alsam ve bunu da kule tipi soğutucuda kullansam, buna gerek var mıdır? Varsa hangi kule tipi soğutucu almam iyi olur.

Bütçen çıkmıyorsa hemen almak zorunda değilsin o işlemci hakkında pek bir bilgim yok çok ısınıyorsa en kötü UV yapar çok zorlamazsın ama soğutucu alman iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı