35 bin TL sistem önerisi

Hocam bende şu an düz SSD var ya Samsung marka eski kasamda var 2 adet 500 GB onları yeni sistemde kullanmak istiyorum sonradan M.2 SSD alabilirim takabilir miyim giriş yerleri oluyor mu bu anakarta pek anlamıyorum ve kasa küçük boyut olmasını istiyorum
Anakartta 1 yuva mevcut. Önerdiğim SSD'yi almanıza gerek yok. Elinizdekilerden birini takarsınız. Kasa çok küçük değil çok da büyük değil. Bu bütçede en iyi kasa diyebilirim. İçindeki PSU da kaliteli.

SSD almayacağınız için onun yerine soğutucu alırsınız. Bu soğutucuyla işlemci buz gibi çalışır:

Anakartta 1 yuva mevcut. Önerdiğim SSD'yi almanıza gerek yok. Elinizdekilerden birini takarsınız. Kasa çok küçük değil çok da büyük değil. Bu bütçede en iyi kasa diyebilirim. İçindeki PSU da kaliteli.

SSD almayacağınız için onun yerine soğutucu alırsınız. Bu soğutucuyla işlemci buz gibi çalışır:

Anakart başka ne alabilirim 2-3 girişi olursa eski tip SSD için 2 sene önce almıştım belki sürekli kullanırım o yüzden M.2 almam belki de.

Anakart başka ne alabilirim 2-3 girişi olursa eski tip SSD için 2 sene önce almıştım belki sürekli kullanırım o yüzden M.2 almam belki de.
Bu olabilir. Bu anakartta 2 tane M.2 yuvası var. Biri Gen.3 ama sizdeki SSD'ler de muhtemelen Gen.3'tür. Sorun olmayacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı