35 bin TL telefon tavsiyesi

Bütçe
35000

ahmut222222

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050 LAPTOP GPU, intel core i7-11800H, 16GB RAM, 1 TB SSD
Kardeşime alıyorum. Clash Royale oynayacak, Twitter, sosyal medya kullanımı Netflix, Disney+, YouTube kullanımı; özel bir amaç yok yani normal bir kullanım olacak.

Bütçe var ama 35k üstüne çıkmayı düşünmüyorum araştırdığım kadarıyla S23+ alacağım. Yine de sizin önerilerinizi duymak istedim. Şu an kendim iPhone 14 Pro Max kullanıyorum fakat kardeşime iPhone almayı düşünmüyorum daha 120Hz bile değil yani, tabii yine gerekçesiyle önerebilirsiniz duymak isterim. Teşekkür ederim.

Kardeşime alıyorum. Clash Royale oynayacak, Twitter, sosyal medya kullanımı Netflix, Disney+, YouTube kullanımı; özel bir amaç yok yani normal bir kullanım olacak.

Bütçe var ama 35k üstüne çıkmayı düşünmüyorum araştırdığım kadarıyla S23+ alacağım. Yine de sizin önerilerinizi duymak istedim. Şu an kendim iPhone 14 Pro Max kullanıyorum fakat kardeşime iPhone almayı düşünmüyorum daha 120Hz bile değil yani, tabii yine gerekçesiyle önerebilirsiniz duymak isterim. Teşekkür ederim.

S23 256 GB öneririm. S23 Plus 40k TL diye biliyorum. Bütçe sorunu yoksa S23 Plus almanı tavsiye ederim.

Günlük kullanım ve (oyun) için S23 klasmanına kadar çıkmaya gerek yok. Sıfır Poco F5 al kalan parayı da cebinize koyun.

Bu arada 14 Pro Max'te 120Hz ekran mevcut.

Günlük kullanım ve oyun için S23 klasmanına kadar çıkmaya gerek yok. Sıfır POCO F5 al kalan parayı da cebinize koyun.

14 Pro Max'te 120Hz var ama sürekli 120Hz çalışmıyor. Genelde 80Hz çalışıp belli durumlarda 120Hz çalışıyor.

Günlük kullanım ve (oyun) için S23 klasmanına kadar çıkmaya gerek yok. Sıfır Poco F5 al kalan parayı da cebinize koyun.

35k ile 14 Pro Max alamayacağım için normal model olarak varsaydım.

14 Pro Max'te 120Hz var ama sürekli 120Hz çalışmıyor. Genelde 80Hz çalışıp belli durumlarda 120Hz çalışıyor.
Bu arada tiktokta mesela bir video izliyorsun 25 sabitliyor sanırım o yüzden beğeni animasyonu iğrenç gözüküyor :D

35k ile 14 Pro Max alamayacağım için normal model olarak varsaydım.
Kardeşinin aradığı kriterler için en F/P telefon Poco F5 olur. Dediğim gibi S23/+ klasmanına girmeye gerek yok oyun oynayan biri için. S23, oyunlarda gerçek 8 Gen 2 performansını veremiyor zaten.

Kardeşinin aradığı kriterler için en F/P telefon Poco F5 olur. Dediğim gibi S23/+ klasmanına girmeye gerek yok oyun oynayan biri için. S23, oyunlarda gerçek 8 Gen 2 performansını veremiyor zaten.
Fazla oyun oynamıyor aslında genelde Twitter,Discord,Twitch,Youtube arasında geçiş yapıyor. iPhone istiyordu, ben de bari Samsung klasmanına girsin dedim yani :D

35k e alabiliyorsan bir an önce al. S23 Plus her an zam yiyebilir.
Evet doğru diyorsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı