30-35 bin TL civarında telefon arıyorum. S24+ ile S25FE arasında kaldım. Bütceyi biraz aşabilirim. Hangisi alınmalı?
S24+ bence 13ten üstün30-35 bin TL civarında telefon arıyorum. S24+ ile S25FE arasında kaldım. Bütceyi biraz aşabilirim. Hangisi alınmalı?
S24+ alınabilir ama iPhone 13'te alınabilir.
S25ler daha iyi ama FE modelinden pek memnun değil insanlar. O yüzden S24+ dedim.iPhone düşünmüyorum. Gündelik hayatta kullandığım diğer cihazlarım hep Samsung olduğu için Samsung almak istiyorum ama Android olan başka bir telefon da olabilir.
S25FE ile S24+ farkları nedir?
S24+ kamera ve ekran özellikleri olarak fe den daha iyi işlemci donanımı olarak hemen hemen aynılar fe f/p telefonu duriPhone düşünmüyorum. Gündelik hayatta kullandığım diğer cihazlarım hep Samsung olduğu için Samsung almak istiyorum ama Android olan başka bir telefon da olabilir.
Redmi note 12 pro al kalan para cebinde dursun :d bu telefona bayılırım fiyat performans resmen 144hz ekranla 67W hızlı şarj özelliğiyle 0 dan 15dk da %38 e kadar şarj edebiliyor ve denediğim neredeyse her oyunda yüksek ayarlar 60fps sabit alabildim. Tabi telefondaki reklamlar ve bir kaç uygulamaya ayar çekmen lazım.30-35 bin TL civarında telefon arıyorum. S24+ ile S25FE arasında kaldım. Bütceyi biraz aşabilirim. Hangisi alınmalı?
Bencesi mi var düz S24 bile bırak 13'ü 14,15 bile dengi değil.S24+ bence 13ten üstün
S25 FE, S24+'un kırpılmış hali, ekran çözünürlüğü düşük, parmak izi okuyucusu daha düşük teknoloji, parlaklık daha düşük, 8gb ram' e sahip. Malzeme kalitesi daha düşük, sanırım kamera da bir tık daha kötü.iPhone düşünmüyorum. Gündelik hayatta kullandığım diğer cihazlarım hep Samsung olduğu için Samsung almak istiyorum ama Android olan başka bir telefon da olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.