35 bin TL telefon tavsiyesi

iPhone düşünmüyorum. Gündelik hayatta kullandığım diğer cihazlarım hep Samsung olduğu için Samsung almak istiyorum ama Android olan başka bir telefon da olabilir.

S25FE ile S24+ farkları nedir?
S25ler daha iyi ama FE modelinden pek memnun değil insanlar. O yüzden S24+ dedim.

iPhone düşünmüyorum. Gündelik hayatta kullandığım diğer cihazlarım hep Samsung olduğu için Samsung almak istiyorum ama Android olan başka bir telefon da olabilir.

S24+ kamera ve ekran özellikleri olarak fe den daha iyi işlemci donanımı olarak hemen hemen aynılar fe f/p telefonu dur

30-35 bin TL civarında telefon arıyorum. S24+ ile S25FE arasında kaldım. Bütceyi biraz aşabilirim. Hangisi alınmalı?
Redmi note 12 pro al kalan para cebinde dursun :d bu telefona bayılırım fiyat performans resmen 144hz ekranla 67W hızlı şarj özelliğiyle 0 dan 15dk da %38 e kadar şarj edebiliyor ve denediğim neredeyse her oyunda yüksek ayarlar 60fps sabit alabildim. Tabi telefondaki reklamlar ve bir kaç uygulamaya ayar çekmen lazım.

S25 FE, S24+'un kırpılmış hali, ekran çözünürlüğü düşük, parmak izi okuyucusu daha düşük teknoloji, parlaklık daha düşük, 8gb ram' e sahip. Malzeme kalitesi daha düşük, sanırım kamera da bir tık daha kötü.

Açıkçası S25 FE fiyatından ötürü alınacak bir telefon değil. Kompakt isteyen S24, S25 bakabilir, büyük olması şart derseniz S24FE, yok premium cihaz istiyorum, FE gibi kırpılmış olmasın derseniz S24+

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı