35 bin TL'ye bilgisayar önerisi

swirf

Hectopat
Yer
Eskişehir
Selam arkadaşlar, yıllardır 2 GB RAM ile oyun oynardım ta ki 3 sene önce bıraktım oyunları. Elime 35 bin lira geçti oyunları üst düzey oynatacak bir PC var mı fiyatları bilmiyorum hiç sizden ricam FPS yüksek olsun kasmasın yayıncılara çok özenirdim FPS sabit 120 alırlardı umarım iyi bir PC eder 35 bin cıkabilirsem 40 45 cıkarım en fazla o da zor, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
5000 serisi kartlar şubat ayında çıkacak onu bekleyebilirsin. Bayağı iyi olacak.

ben en son 1080 kartları hatırlıyorum yeni cikiyordu simdi 5000 mi olmus ne cok zaman gecmis vay be
O kadar zaman sonra bıraktıysanız pc alınca sizi sarar mı bilmem. Laptop daha faydalı olabilir aslında size. Hem oyun oynarsınız hemde pratik olması gün içinde işinize yarar. Telefon yenilemek de iyi bir fikir olabilir.

O kadar zaman sonra bıraktıysanız pc alınca sizi sarar mı bilmem. Laptop daha faydalı olabilir aslında size. Hem oyun oynarsınız hemde pratik olması gün içinde işinize yarar. Telefon yenilemek de iyi bir fikir olabilir.
iphone 11 kullanıyorum yeterli geliyor bana laptop ekranı küçük diye para vermek istemiyorum acaba yarın sipariş verebileceğim en iyi bilgisayar hangisi oyun için kullanacağım video montaj vs alakam yok

35 bin liraya güzel bilgisayar önerebilecek kimse yok mu :(

iPhone 11 kullanıyorum yeterli geliyor bana laptop ekranı küçük diye para vermek istemiyorum acaba yarın sipariş verebileceğim en iyi bilgisayar hangisi oyun için kullanacağım video montaj vs alakam yok

35 bin liraya güzel bilgisayar önerebilecek kimse yok mu :(

Biraz bekleyin şu an hazıor sistem yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı