35 bin TL'ye masaüstü bilgisayar önerisi

Kasayı XPG valor sonradan mı eklediniz yazıyı onu fark etmedim öyleyse onun alınması daha mantıklı.

Okumadan cevaplarsanız olacağı bu zaten.
Ayrıca dediğim gibi FSP PSU DeepCool PSU'ları 2'ye katlar.

3 fanlının soğutmaları bir tık daha iyi PSU'nun FSP olduğunu fark etmedim ben normal sandım DeepCool'da iyidir ama FSP daha iyidir.

DeepCool'un FSP'den daha iyi olduğunu savunmuyorum ben kasayı görmemiştim benim hatam kusura bakmayın.

3 fanlının soğutmaları bir tık daha iyi PSU'nun FSP olduğunu fark etmedim ben normal sandım DeepCool'da iyidir ama FSP daha iyidir.

DeepCool'un FSP'den daha iyi olduğunu savunmuyorum ben kasayı görmemiştim benim hatam kusura bakmayın.

Yoksa kendimde FSP kullanıyorum.

Ayrıca ekran kartında Gaming OC yazması, veya 3 fanlı olması onu daha iyi yapmıyor, boş şeyleri yazmanıza gerek yok.
İkisi de aynı ekran kartı verecekleri FPS değerleri Max 1-2 değişir.

Eğer kart ısınma sorunlu kart olmadığı sürece 3 fanlı bir karta gerek yok.
ASUS zaten 2X kartları güzel soğutuyor.

Ayrıca ekran kartında Gaming OC yazması, veya 3 fanlı olması onu daha iyi yapmıyor, boş şeyleri yazmanıza gerek yok.

Haklısınız hatalıyım. Kusura bakmayın.

Amd kartları pek bilmiyorum bu sizin söylediğiniz bilgisiyarın ekran kartıyla 4070 super arasında nasıl farklar var çünkü ben nvidiaya baya alıştım dlss gibi teknolojileride sık kullanıyorum sizin soyledıgınız ekran kartı 4070 superden neyi daha iyi neyi daha kötü yapıyor

AMD kartları pek bilmiyorum bu sizin söylediğiniz bilgisayarın ekran kartıyla 4070 Super arasında nasıl farklar var çünkü ben NVIDIA'ya bayağı alıştım DLSS gibi teknolojileride sık kullanıyorum sizin soyledıgınız ekran kartı 4070 Super'den neyi daha iyi neyi daha kötü yapıyor

Dostum bu 4070 dengi bir kart, 35k fiyata 4070s bulamazsınki.

Son düzenleme:
Tamamdır teşekkürler sizin verdiğiniz kasayı sizin dediğiniz gibi özelleştirdim büyüh ihtimalle bu kasayı alacağım.

Söylemeyi unutmuşum kusura bakmayın bu kasaya Windows 11 nasıl kurabilirim?

İnternetten 200 300 TL'ye OEM key alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı