Sadece RAM hakkında pek iyi yorumlar okumadım aslı var mı? Teşekkür ederim önerin için.
Sadece RAM hakkında pek iyi yorumlar okumadım aslı var mı? Teşekkür ederim önerin için.
Yok hocam Gold sertifikalı bir PSU. FSP'den daha iyi diye biliyorum araştırmam gerek.
Hocam kimi görsem şu psu tier list'e göre öneriyor. Burası doğru bir şekilde kaynak alınabilecek bir yer mi bilginiz var mı? Gerçi bu kadar çok kişi kullanıyorsa muhtemelen doğrudur ama sorayım dedim.
Bunlar nispeten doğru oluyor fakat fiyat açısından değerlendirilmiyor burada. Ondan dolayı mesela a+ tierda ki PSU 8K ise b tierdaki PSU 4.5k ise b tierdakini tercih ederim şahsen.
![]()
AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci özelliklerini incele, 13.449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Kioxia Exceria G2 LRC20Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.829,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Böyle 28 bin tutuyor bu anakart besler mi SSD olarak PCI 3.0 bu SSD bana yeter hafıza olarak da Rust ve CS dışında bir şey oynamıyorum bütçe var ama psikolojik olarak en fiyat performansı topliyim diyorum bu kasanın önüme 360mm soğutma sığıyormuş senin attığın soğutu ile 32 tutuyor sistem son düşünceniz olarak anakartı yükseltmeme gerek var mı yok mu son sorum bu bu anakart ile throttle yaşamam değil mi?
Evet fiyat açıksından değerlendirilmediğini zaten ben de fark ettim. A'daki birkaç ürüne baktığımda fiyatlar 7-8k arasıydı. Ama genel baktığımızda doğru denilebilir herhalde. Sizin son attığınız PSU'yu burada göremedim de. Şu XPG kasanın da PSU'su iyi değil, hem kendim için bakarken hem de Facebook PC gruplarında birkaç yerde görmüştüm. Ben dahil neredeyse herkes almayın diyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.