35 bin TL'ye DDR5 sistem önerisi

• Konuyu başlatan Retekai
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 260
Geç kalmışsınız 7500F + 5060 Ti (16 GB) smokin sistemi RAM ve kasa yükselmesi ile 38.000'ne aldım. Sistemin satış fiyatı 33K idi.. 2. elde tok satıcı olmayanlardan sistem bakılabilir.

RAM açlığının bitmesini bekleyin. Şu anda, DDR5 sistem alınmaz. 2026 şubat-marta kadar, sürebilir deniliyor.
Ramler neden pahalı bu kadar işlemcilerden pahalı

Geç kalmışsınız 7500F + 5060 Ti (16 GB) smokin sistemi RAM ve kasa yükselmesi ile 38.000'ne aldım. Sistemin satış fiyatı 33K idi.. 2. elde tok satıcı olmayanlardan sistem bakılabilir.
Ne zaman o kadar fiyattı hocam

Bu bütçelerde en mantıklısı 9060xt hazır sistemler fakat bütçenizi 40-45 arasına çıkarmanız lazım. Bütçenize en yakın en uygun şöyle bir sistem var

Fakat ekran kartı 8gb modeli ve psu seçimi kötü özelleştirmede yapamıyorsunuz. Tavsiye etmem ama fikir edinmeniz açısından gönderdim.

Bütçenizi artırabilirseniz de

Bakabilirsiniz. Ramler için beklemek çok mantıklı olur mu bilmiyorum, ram sıkıntısı çözüldüğünde ram fiyatları düşebilir ama bu sefer genel olarak fiyat zamlarıda gelecek. Yeni yıldan sonra özellikle mutlaka zam gelecektir. Yani kesin bir şey tabiki diyemem ama kesin olan birşey varsa ileride hiç birşeyin daha çok ucuzlamayacağı.

Bu bütçelerde en mantıklısı 9060xt hazır sistemler fakat bütçenizi 40-45 arasına çıkarmanız lazım. Bütçenize en yakın en uygun şöyle bir sistem var

Fakat ekran kartı 8gb modeli ve psu seçimi kötü özelleştirmede yapamıyorsunuz. Tavsiye etmem ama fikir edinmeniz açısından gönderdim.
Şuanlık bekleyeceğim o zaman ama sonra fiyatlar artarsa diye korkuyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı