35 bin TL'ye dizüstü bilgisayar önerisi

• Konuyu başlatan hgjl
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 104

hgjl

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, yüksek lisans, makale, tez vb. için beni uzun süre idare edecek laptop arayışındayım. 40bin bandına çıkmak istemiyorum. En az 1tb ve 16gb ram olmasını önemsiyorum. Aklımda ASUS Vivobook S16 ve Huawei D16 var. Bunların fan sesi ve ısınma sorunlarını araştırıyorum ama karar veremedim.
Aynı özellikteki Casper S200 ve Z100 modelleri de önerildi, düşünmeli miyim?
Fikir belirtirseniz çok memnun olurum.

Son düzenleme:
Asus Vivobook 16 gayet iyi az ısınma problemleri var ama güzel bir bilgisaray işinizi görür.

Merhaba, yüksek lisans, makale, tez vb. için beni uzun süre idare edecek laptop arayışındayım. 40bin bandına çıkmak istemiyorum. Aklımda ASUS Vivobook S16 ve Huawei D16 var. Bunların fan sesi ve ısınma sorunlarını araştırıyorum ama karar veremedim. Aynı özellikteki Casper S200 ve Z100 modelleri de önerildi, düşünmeli miyim? Fikir belirtirseniz çok memnun olurum.

Son düzenleme:

Eğer bütçeniz çıkarsa

Asus Vivobook 16 gayet iyi az ısınma problemleri var ama güzel bir bilgisaray işinizi görür.
Isınmaya fan sesi de eşlik eder mi acaba? Sesten bayağı rahatsız oluyorum... Bu şekilde bir yoruma denk geldim üründe.

Eğer bütçeniz çıkarsa

Not aldım, inceleyeceğim mutlaka. Intel'e göre eksik kalmaz değil mi?

Isınmaya fan sesi de eşlik eder mi acaba? Sesten bayağı rahatsız oluyorum... Bu şekilde bir yoruma denk geldim üründe.

Evet işlemci ısındıkça fan hızlanır fan hızlanınca da ses çıkarı.

Kalmaz hocam. Güçlü bir işlemciye sahip. Ayrıca içerisinde bulundurduğu grafik birimi de gayet güçlü. Sıkıldığınızda hafif oyunlar da oynayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı