S slexyn Picopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #1 Maksimum 35 bin TL harcayabilirim. Hazır sistem arıyorum, ne alabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2025
1.3 Multijet Picopat Katılım 18 Ekim 2024 Mesajlar 725 Çözümler 1 Yer Mersin/Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Amele 3 Nisan 2025 #2 slexyn dedi: Maksimum 35 bin TL harcayabilirim. Hazır sistem arıyorum, ne alabilirim? Genişletmek için tıkla... Monitör dahil mi yoksa sadece kasa mı?
slexyn dedi: Maksimum 35 bin TL harcayabilirim. Hazır sistem arıyorum, ne alabilirim? Genişletmek için tıkla... Monitör dahil mi yoksa sadece kasa mı?
S slexyn Picopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #3 1.3 Multijet dedi: Monitör dahil mi yoksa sadece kasa mı? Genişletmek için tıkla... Sadece kasa
1.3 Multijet Picopat Katılım 18 Ekim 2024 Mesajlar 725 Çözümler 1 Yer Mersin/Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Amele 3 Nisan 2025 #4 slexyn dedi: Sadece kasa Genişletmek için tıkla... Bide herhangi bir filtren varmı? AMD Nvidia Intel? Yoksa farketmez mi? Ona göre bakacağım
slexyn dedi: Sadece kasa Genişletmek için tıkla... Bide herhangi bir filtren varmı? AMD Nvidia Intel? Yoksa farketmez mi? Ona göre bakacağım
iPad Hayranı Picopat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #5 slexyn dedi: Maksimum 35 bin TL harcayabilirim. Hazır sistem arıyorum, ne alabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam monitör dahil ise internetten alın daha ucuz oluyor. Son düzenleme: 3 Nisan 2025
slexyn dedi: Maksimum 35 bin TL harcayabilirim. Hazır sistem arıyorum, ne alabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam monitör dahil ise internetten alın daha ucuz oluyor.
S slexyn Picopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #6 Ekran kartı NVIDIA olsun işlemcide AMD olursa iyi olur iPad Hayranı dedi: Hocam monitör dahil ise lütfen malum alışveriş sitesinden almayın ışıklı mışıklı diyip eski sistem satıyorlar. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ekipmanları kendim aldım
Ekran kartı NVIDIA olsun işlemcide AMD olursa iyi olur iPad Hayranı dedi: Hocam monitör dahil ise lütfen malum alışveriş sitesinden almayın ışıklı mışıklı diyip eski sistem satıyorlar. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ekipmanları kendim aldım
1.3 Multijet Picopat Katılım 18 Ekim 2024 Mesajlar 725 Çözümler 1 Yer Mersin/Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Amele 3 Nisan 2025 #7 iPad Hayranı dedi: Hocam monitör dahil ise lütfen malum alışveriş sitesinden almayın ışıklı mışıklı diyip eski sistem satıyorlar. Genişletmek için tıkla... Yok hocam onlara bulaşılmaz tabi en güzeli tek tek toplamak ama toplatabilecegin güvenilir biri yoksa sıkıntı.
iPad Hayranı dedi: Hocam monitör dahil ise lütfen malum alışveriş sitesinden almayın ışıklı mışıklı diyip eski sistem satıyorlar. Genişletmek için tıkla... Yok hocam onlara bulaşılmaz tabi en güzeli tek tek toplamak ama toplatabilecegin güvenilir biri yoksa sıkıntı.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.107 Makaleler 3 Çözümler 21 3 Nisan 2025 #8 slexyn dedi: Maksimum 35 bin TL harcayabilirim. Hazır sistem arıyorum, ne alabilirim? Genişletmek için tıkla... ARC 7A-B580 - Game Garaj aslında şu an baya iyi bu sistem ddr5 ayrıca
slexyn dedi: Maksimum 35 bin TL harcayabilirim. Hazır sistem arıyorum, ne alabilirim? Genişletmek için tıkla... ARC 7A-B580 - Game Garaj aslında şu an baya iyi bu sistem ddr5 ayrıca
S slexyn Picopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #9 Mantar09 dedi: ARC 7A-B580 - Game Garaj aslında şu an baya iyi bu sistem ddr5 ayrıca Genişletmek için tıkla... Intel yeni çıkardı ne kadar iyi bilmiyorum slexyn dedi: Intel yeni çıkardı ne kadar iyi bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Ekran kartını
Mantar09 dedi: ARC 7A-B580 - Game Garaj aslında şu an baya iyi bu sistem ddr5 ayrıca Genişletmek için tıkla... Intel yeni çıkardı ne kadar iyi bilmiyorum slexyn dedi: Intel yeni çıkardı ne kadar iyi bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Ekran kartını
iPad Hayranı Picopat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #10 Hocam trendyoldan alın gitsin. Hem ışığıda var. Toplarsanız FPS 0 alırsınız .