Çok iyi demi oradan alicamHocam trendyoldan alın gitsin. Hem ışığıda var. Toplarsanız FPS 0 alırsınız .
Eba acarmiÇok iyi demi oradan alicam
Çok iyi demi oradan alicamHocam trendyoldan alın gitsin. Hem ışığıda var. Toplarsanız FPS 0 alırsınız .
Eba acarmiÇok iyi demi oradan alicam
Kart çok iyi hocam Intelin gözdesi durumda şu an üstünde çok duruyorlarIntel yeni çıkardı ne kadar iyi bilmiyorum
Ekran kartını
Ama Nvidia nin kalitesi başka yani önceliğim NvidiaKart çok iyi hocam Intelin gözdesi durumda şu an üstünde çok duruyorlar
Hocam benim arkadaşım aldı 3000 FPS veriyor hem ışığıda var (!)Çok iyi demi oradan alicam
Eba acarmi
Parasını hak ediyor yaniHocam benim arkadaşım aldı 3000 FPS veriyor hem ışığıda var (!)
AlinirrrParasını hak ediyor yani
Evet hocam alın gitsin ben bile namussuz gibi her ay 5000₺ likten sipariş veriyorum 300 FPS (!).Parasını hak ediyor yani.
TamamHocam bişey dicem. Kesinlikle ışıklı bilgisayar alın. (!)
Hocam bir şey diyeceğim. Kesinlikle ışıklı bilgisayar alın. (!)
Evet hocam alın gitsin ben bile namussuz gibi her ay 5000₺ likten sipariş veriyorum 300 FPS (!).
Nvidia kalitesi bi başka da bu fiyata 4070 bulamazsın en fazla 4060 lı kasalar var kendin toplarsan ikinci el de 3080 li falan bi kasa toplarsın gibiAma Nvidia nin kalitesi başka yani önceliğim Nvidia
Maksimum 35 bin TL harcayabilirim. Hazır sistem arıyorum, ne alabilirim?
Zaten 4060 li olucakNvidia kalitesi bi başka da bu fiyata 4070 bulamazsın en fazla 4060 lı kasalar var kendin toplarsan ikinci el de 3080 li falan bi kasa toplarsın gibi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.