S slexyn Picopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #11 iPad Hayranı dedi: Hocam trendyoldan alın gitsin. Hem ışığıda var. Toplarsanız FPS 0 alırsınız . Genişletmek için tıkla... Çok iyi demi oradan alicam slexyn dedi: Çok iyi demi oradan alicam Genişletmek için tıkla... Eba acarmi
iPad Hayranı dedi: Hocam trendyoldan alın gitsin. Hem ışığıda var. Toplarsanız FPS 0 alırsınız . Genişletmek için tıkla... Çok iyi demi oradan alicam slexyn dedi: Çok iyi demi oradan alicam Genişletmek için tıkla... Eba acarmi
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.156 Makaleler 3 Çözümler 21 3 Nisan 2025 #12 slexyn dedi: Intel yeni çıkardı ne kadar iyi bilmiyorum Ekran kartını Genişletmek için tıkla... Kart çok iyi hocam Intelin gözdesi durumda şu an üstünde çok duruyorlar
slexyn dedi: Intel yeni çıkardı ne kadar iyi bilmiyorum Ekran kartını Genişletmek için tıkla... Kart çok iyi hocam Intelin gözdesi durumda şu an üstünde çok duruyorlar
S slexyn Picopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #13 Mantar09 dedi: Kart çok iyi hocam Intelin gözdesi durumda şu an üstünde çok duruyorlar Genişletmek için tıkla... Ama Nvidia nin kalitesi başka yani önceliğim Nvidia
Mantar09 dedi: Kart çok iyi hocam Intelin gözdesi durumda şu an üstünde çok duruyorlar Genişletmek için tıkla... Ama Nvidia nin kalitesi başka yani önceliğim Nvidia
iPad Hayranı Picopat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #14 slexyn dedi: Çok iyi demi oradan alicam Eba acarmi Genişletmek için tıkla... Hocam benim arkadaşım aldı 3000 FPS veriyor hem ışığıda var (!)
slexyn dedi: Çok iyi demi oradan alicam Eba acarmi Genişletmek için tıkla... Hocam benim arkadaşım aldı 3000 FPS veriyor hem ışığıda var (!)
S slexyn Picopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #15 iPad Hayranı dedi: Hocam benim arkadaşım aldı 3000 FPS veriyor hem ışığıda var (!) Genişletmek için tıkla... Parasını hak ediyor yani slexyn dedi: Parasını hak ediyor yani Genişletmek için tıkla... Alinirrr
iPad Hayranı dedi: Hocam benim arkadaşım aldı 3000 FPS veriyor hem ışığıda var (!) Genişletmek için tıkla... Parasını hak ediyor yani slexyn dedi: Parasını hak ediyor yani Genişletmek için tıkla... Alinirrr
iPad Hayranı Picopat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #16 Hocam bişey dicem. Kesinlikle ışıklı bilgisayar alın. (!) slexyn dedi: Parasını hak ediyor yani. Genişletmek için tıkla... Evet hocam alın gitsin ben bile namussuz gibi her ay 5000₺ likten sipariş veriyorum 300 FPS (!).
Hocam bişey dicem. Kesinlikle ışıklı bilgisayar alın. (!) slexyn dedi: Parasını hak ediyor yani. Genişletmek için tıkla... Evet hocam alın gitsin ben bile namussuz gibi her ay 5000₺ likten sipariş veriyorum 300 FPS (!).
S slexyn Picopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #17 iPad Hayranı dedi: Hocam bişey dicem. Kesinlikle ışıklı bilgisayar alın. (!) Genişletmek için tıkla... Tamam iPad Hayranı dedi: Hocam bir şey diyeceğim. Kesinlikle ışıklı bilgisayar alın. (!) Evet hocam alın gitsin ben bile namussuz gibi her ay 5000₺ likten sipariş veriyorum 300 FPS (!). Genişletmek için tıkla... Oyyy
iPad Hayranı dedi: Hocam bişey dicem. Kesinlikle ışıklı bilgisayar alın. (!) Genişletmek için tıkla... Tamam iPad Hayranı dedi: Hocam bir şey diyeceğim. Kesinlikle ışıklı bilgisayar alın. (!) Evet hocam alın gitsin ben bile namussuz gibi her ay 5000₺ likten sipariş veriyorum 300 FPS (!). Genişletmek için tıkla... Oyyy
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.156 Makaleler 3 Çözümler 21 3 Nisan 2025 #18 slexyn dedi: Ama Nvidia nin kalitesi başka yani önceliğim Nvidia Genişletmek için tıkla... Nvidia kalitesi bi başka da bu fiyata 4070 bulamazsın en fazla 4060 lı kasalar var kendin toplarsan ikinci el de 3080 li falan bi kasa toplarsın gibi
slexyn dedi: Ama Nvidia nin kalitesi başka yani önceliğim Nvidia Genişletmek için tıkla... Nvidia kalitesi bi başka da bu fiyata 4070 bulamazsın en fazla 4060 lı kasalar var kendin toplarsan ikinci el de 3080 li falan bi kasa toplarsın gibi
1.3 Multijet Picopat Katılım 18 Ekim 2024 Mesajlar 791 Çözümler 1 Yer Mersin/Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Amele 3 Nisan 2025 #19 slexyn dedi: Maksimum 35 bin TL harcayabilirim. Hazır sistem arıyorum, ne alabilirim? Genişletmek için tıkla... Runadia PBM | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | MSI RTX 4060 8 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com // Hocam anakartı B serisine yükseltip ramidr (2x16) yaparsanız alınır, bütçe yeterse kasayida vento 750w +80 bronze yükseltin derim.
slexyn dedi: Maksimum 35 bin TL harcayabilirim. Hazır sistem arıyorum, ne alabilirim? Genişletmek için tıkla... Runadia PBM | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | MSI RTX 4060 8 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com // Hocam anakartı B serisine yükseltip ramidr (2x16) yaparsanız alınır, bütçe yeterse kasayida vento 750w +80 bronze yükseltin derim.
S slexyn Picopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #20 Mantar09 dedi: Nvidia kalitesi bi başka da bu fiyata 4070 bulamazsın en fazla 4060 lı kasalar var kendin toplarsan ikinci el de 3080 li falan bi kasa toplarsın gibi Genişletmek için tıkla... Zaten 4060 li olucak
Mantar09 dedi: Nvidia kalitesi bi başka da bu fiyata 4070 bulamazsın en fazla 4060 lı kasalar var kendin toplarsan ikinci el de 3080 li falan bi kasa toplarsın gibi Genişletmek için tıkla... Zaten 4060 li olucak