Arkadaşım için maksimum 35 bin TL'ye onu uzun yıllar götürecek bir hazir sistem ariyorum, mümkünse bir AMD ekran kartlı bir de NVIDIA ekran kartlı önerirseniz sevinirim.
Hocam her türlü oyunu oynar cogunlukla fps ve hikaye oyunlarıHangi oyunları oynayacak
o zaman benim önerim Crimson Infinity | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com bu fiyata alınabilicek sistemlerden biri zaten bu kartın gücü rtx 5060 ti ile denk her oyunu 2k yüksek ayarlarda oynarHocam her türlü oyunu oynar cogunlukla fps ve hikaye oyunları
Toplu Hazır Sistem Önerisi - LİNK (TIKLA)<Hocam her türlü oyunu oynar cogunlukla fps ve hikaye oyunları
ben de pc bakıyorum ama trendyoldan pc almak mantıklı değil zaten bu sistemleri daha ucuza da bulabilirsin ve fiyatını haketmeyen sistemlerToplu Hazır Sistem Önerisi - LİNK (TIKLA)
Unlost'un hazırladığı bir liste burdan kendi bütçenize göre gayet güzel bilgisayarlar bulabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.