Kunduracı göğsü hastalığından müzdarip olan var mı?

Merhaba hocam ameliyatı olacağım daha doktorla görüşmedimde fitness falan yapabilir miyim ameliyatı olduktan sonra sence.

3 4 ay yapamazsın forumda görmüştüm ameliyattan sonra bench press yaparken göğüsteki bar kaymış. 18 yaşın altındaysan vakum al gerçekten işe yarıyor.

3 4 ay yapamazsın forumda görmüştüm ameliyattan sonra bench press yaparken göğüsteki bar kaymış. 18 yaşın altındaysan vakum al gerçekten işe yarıyor.

Vakum yapıyorymda pek bir gelişim göremedim ya bir de her gün sıkıntı 2 3 saatin gidiyor ileride tekrar göçebıliyormuş ameliyat olacagim galiba.
Teşekkur ederim

Vakum yapıyorymda pek bir gelişim göremedim ya bir de her gün sıkıntı 2 3 saatin gidiyor ileride tekrar göçebıliyormuş ameliyat olacagim galiba.
Teşekkür ederim.

Kanka sende benim gibisin vakumu aldım 1yıl falan takmadım yarım yamalak yaptım, 6ay çok sıkı taktım günde 4 5 saat son 6 aydırda 1 2 saat takıyorum gerçekten uzun süre takarsan düzeliyor yeniden göçme vs yalan diş teli mantığıyla aynı göğsünde çok çöküklük varsa ameliyat olabilirsin ama şunu bil göğsündeki çöküklük hafif-orta arasıysa benim tavsiyem ameliyat olma genelde hafif-orta arasında doktorlar bile ergenllik sonuna (18 19) a kadar vakum tavsiye ederler bende doktoruma dedim ameliyat olmak istiyorum yapmadı dedi istesem para için yaparım ama seninki vakumla düzelir vücüda neşter değdirmek iyi bir şey değil dedi. Zamanım gidiyor diyorsun ama ameliyat olunca 3 ay sıkıntı çekeceksin barlarda 3 yıl sonra çıkacak iyi düşün.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00