35 bin TL'ye laptop önerisi

megsue

Attopat
Yaklaşık 35 bin civarı olan, kronik sorunu olmayan bir laptop arıyorum. Üniversite zamanı mühendislik okuyacağım için o açıdan da sorun yaşatmaması yeterli olur. Küçük ekran tercih etmiyorum, 16.1, 17.3 boyutlarında önerirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Yaklaşık 35 bin civarı olan, kronik sorunu olmayan bir laptop arıyorum. Üniversite zamanı mühendislik okuyacağım için o açıdan da sorun yaşatmaması yeterli olur. Küçük ekran tercih etmiyorum, 16.1, 17.3 boyutlarında önerirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Hocam Casper Excalibur G770 kullanıyorum ben aldığımda 32 bindi şu an kaçtır bilmiyorum ama hiç önermem HP marka Alman en iyisi olacaktır. Ben ilk HP bilgisayar gördüğümde Excalibur gibi üstünde Gaming falan yazmıyor diye kötüdür diyordum ama benden birkaç hafta sonra arkadaşım aldı ve gayet memnun modelini sormadım ama o zaman 37 civarı bir şeydi istersen sorup döneyim

Hocam Casper Excalibur G770 kullanıyorum ben aldığımda 32 bindi şu an kaçtır bilmiyorum ama hiç önermem HP marka alman en iyisi olacaktır. Ben ilk HP bilgisayar gördüğümde Excalibur gibi üstünde Gaming falan yazmıyor diye kötüdür diyordum ama benden birkaç hafta sonra arkadaşım aldı ve gayet memnun modelini sormadım ama o zaman 37 civarı bir şeydi istersen sorup döneyim.

Olur sorabilirseniz çok sevinirim bende HP'ye sıcak bakıyordum zaten muhtemelen baktığım laptop arkadaşınızınki Victus 16 olması lazım adı 40 küsurdü fiyatı.

Teşekkürler ama belirttiğim gibi 15.6 değil de 16.1, 17.3 bakıyorum. Sağ olun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı