B Baran166 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #21 bdxmrz dedi: İnternetten 200 300 TL'ye OEM key alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hangi siteden alınıyor ve nasıl kullanıyorum gerçekten kusura bakmayın hayatımda hiç yapmadım sadece bazı videolar izledim onlarıda anlamadım
bdxmrz dedi: İnternetten 200 300 TL'ye OEM key alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hangi siteden alınıyor ve nasıl kullanıyorum gerçekten kusura bakmayın hayatımda hiç yapmadım sadece bazı videolar izledim onlarıda anlamadım
bdxmrz Kilopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.296 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #22 Baran166 dedi: Hangi siteden alınıyor ve nasıl kullanıyorum gerçekten kusura bakmayın hayatımda hiç yapmadım sadece bazı videolar izledim onlarıda anlamadım Genişletmek için tıkla... Hocam farklı konu açın onun için.
Baran166 dedi: Hangi siteden alınıyor ve nasıl kullanıyorum gerçekten kusura bakmayın hayatımda hiç yapmadım sadece bazı videolar izledim onlarıda anlamadım Genişletmek için tıkla... Hocam farklı konu açın onun için.