emir erdem
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci Lise 1
2 farklı amaç için kullanacağım; teknik çizim, 3D modelleme ve oyun. Burada benim için en önemlisi 1TB depolama alanı ve iyi bir soğutma sistemi. Normal şartlarda 4060 masaüstü olacaktı ancak yazılımcı birkaç akrabamın tavsiyesi laptop düşünmeye başladım ancak laptop modellerine, soğutma performansı gibi konulara biraz uzağım. Yan amaçta oyun olduğu için yüksek watt bir ekran kartı olmasına dikkat ediyorum. Yorum ve tavsiyelerinizi ve 35k masaüstü mü, yoksa 45k da olsa laptop mu almam gerektiği konusunda cevaplarınızı bekliyorum. Hayırlı forumlar.
Ek not: Çok fazla gezen eden bir aile değiliz. Kendi hayatımda bir cafe veya deniz kıyısına oturup çalışmak fena gelmiyor ancak genelde 3 saat pil ömürleri oluyor diye biliyorum bu tarz Gaming laptopların. Bu şekilde kullanmış olan varsa kendi deneyimlerini anlatırsa sevinirim.
Ek not: Çok fazla gezen eden bir aile değiliz. Kendi hayatımda bir cafe veya deniz kıyısına oturup çalışmak fena gelmiyor ancak genelde 3 saat pil ömürleri oluyor diye biliyorum bu tarz Gaming laptopların. Bu şekilde kullanmış olan varsa kendi deneyimlerini anlatırsa sevinirim.