35 bin TL'ye oyun ve render için laptop önerisi

Bütçe
35 bin tl
Tüm konulara bunu atıyorsunuz ama bu fiyata asla alınmayacak bir cihaz hocam bu.
Hem render (Adobe AE ve Premiere Pro) hem oyun için laptop almak istiyorum. Bütçem 35k TL.
Bütçe çıkıyorsa:

Çıkmıyorsa:

Tüm konulara bunu atıyorsunuz ama bu fiyata asla alınmayacak bir cihaz hocam bu.

Bütçe çıkıyorsa:

Çıkmıyorsa:
Attığım Victus'a alınmaz diyip o Lenovo'yu mu attın cidden.

O lenovo'nun 8gb ramli hali 32k, bir 8gb ram daha eklesen 33k.

33k edecek laptobun 37k'lık fiyatını atıp fiyat muhabbeti yapma 😄

Hem render (Adobe AE ve Premiere Pro) hem oyun için laptop almak istiyorum. Bütçem 35k TL.
Şu model alınabilir fan sesi muadillerine göre bir tık yüksek olabilir haberiniz olsun Amazon.com.tr arkadaşın attığı loqu asla almayın alacaksanız bunu alın ram takviyesiyle 4 kya yakın kâr edersiniz https://amzn.eu/d/dMgF4RN 4050 sizin için çok sıkıntı teşkil etmeyecekse bu modelde alınabilir Acer Nitro 16 13.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Son düzenleme:
Attığım Victus'a alınmaz diyip o Lenovo'yu mu attın cidden.

O lenovo'nun 8gb ramli hali 32k, bir 8gb ram daha eklesen 33k.

33k edecek laptobun 37k'lık fiyatını atıp fiyat muhabbeti yapma 😄
Yanlışım yoksa bu cihazı ben atarken fiyatı sepette 33 ya da 34K'ya denk geliyordu. 8 GB Ram versiyonu ise 32.999 TL idi. Acer Nitro 16 ise 29.999 TL idi. Gözlerim bozulmuş herhalde bunların fiyatı ne olmuş böyle ya.. Daha dün söylediğim fiyattaydı bunlar. Sanırım zaten 8GB Ram'li versiyonu da dün bu fiyatlara düşmüş.

Hatam var özür diliyorum..

Yine de sizin dediğiniz şekilde 33K'ya LOQ'u almak daha mantıklı gibi. 4 bin küsür TL fazla verip Victus 16'yı almak değmez diye düşünüyorum.

Yanlışım yoksa bu cihazı ben atarken fiyatı sepette 33 ya da 34K'ya denk geliyordu. 8 GB Ram versiyonu ise 32.999 TL idi. Acer Nitro 16 ise 29.999 TL idi. Gözlerim bozulmuş herhalde bunların fiyatı ne olmuş böyle ya.. Daha dün söylediğim fiyattaydı bunlar. Sanırım zaten 8GB Ram'li versiyonu da dün bu fiyatlara düşmüş.

Hatam var özür diliyorum..

Yine de sizin dediğiniz şekilde 33K'ya LOQ'u almak daha mantıklı gibi. 4 bin küsür TL fazla verip Victus 16'yı almak değmez diye düşünüyorum.
Evet 33kydı stok bitmiş sanırım talep çok fazlaydı. Nitro 16 yı da 2 övelim dedik direkt arttırmışlar fiyatı

Nitro 16'da fabrika çıkışı sıvı metal hataları olmuyor mu? Öyle bir muhabbet vardı.
Nitro 16 sıvı metal ile geliyor. Sıvı metal ise her zaman akma riski olan bir macundur. Yani biraz şans meselesi açıkçası. Forumda Nitro 16'larda bu sıvı metal macun yüzünden bilgisayarı bozulan pek görmedim açıkçası.

Nitro 16'da fabrika çıkışı sıvı metal hataları olmuyor mu? Öyle bir muhabbet vardı.
Bazı nitro 16 larda sıvı metalin yanlış uygulanma problemi az da olsa mevcut artık alıcının şansına kalmış. Ama topluluklarda nitro 16 cihaz sahipleriyle konuştuğumda çoğunun düzgün uygulanmış olduğuna şahit oldum. Biraz şans işi eğer iyi uygulanmış sıvı metal denk gelirse performansda ciddi artış oluyor bu göz ardı edilemez bir durum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı