35 bin TL'ye S24 vs S25 FE

Bütçe
35000

Bedna

Decapat
Daha fazla  
Hayırlı sabahlar, telefonumu değiştirmek istiyorum ama başlıkta belirttiğim iki model arasında kaldım. Vatan'da sorduğumda S25 FE, Gemini'ye sorduğumda ise kullanımıma göre S24 önerdi. Öncelik olarak kamerasına dikkat ediyorum, oyun oynamıyorum genellikle sosyal medya kullanıyorum. Bir de Gemini S24 daha küçük olduğu için toplu taşımada kullanmak daha rahat olur dedi. Siz ne tavsiye edersiniz?

Uğumda S25 FE, Gemini'ye sorduğumda ise kullanımıma göre S24 önerdi. Öncelik olarak kamerasına dikkat ediyorum, oyun oynamıyorum genellikle sosyal medya kullanıyorum. Bir de Gemini S24 daha küçük olduğu için toplu taşımada kulla.

FE olması daha kullanışlı olması için olabilir. Günlük kullanım için S24 alabilirsiniz fakat daha fazla performans isterseniz S25 daha mantıklı duruyor.

Hayırlı sabahlar, telefonumu değiştirmek istiyorum ama başlıkta belirttiğim iki model arasında kaldım. Vatan'da sorduğumda S25 FE, Gemini'ye sorduğumda ise kullanımıma göre S24 önerdi. Öncelik olarak kamerasına dikkat ediyorum, oyun oynamıyorum genellikle sosyal medya kullanıyorum. Bir de Gemini S24 daha küçük olduğu için toplu taşımada kullanmak daha rahat olur dedi. Siz ne tavsiye edersiniz?
Iphone kullanıcısı olarak, konuya sosyal medya kısmından dahil olmak istiyorum. S24 yada S25 FE bandındaki telefonlarda özellikle Instagram platformundaki paylaşımlarda kalite düşüyor mu?
Telefon değiştirmeyi ve konudaki telefonlardan birine geçiş yapmayı düşünüyorum.

iPhone kullanıcısı olarak, konuya sosyal medya kısmından dahil olmak istiyorum. S24 ya da S25 FE bandındaki telefonlarda özellikle Instagram platformundaki paylaşımlarda kalite düşüyor mu?
Telefon değiştirmeyi ve konudaki telefonlardan birine geçiş yapmayı düşünüyorum.

O konuda iPhone hala önde.

Batarya daha önemliyse S25 FE. Onun dısında çok fark yok.

iPhone kullanıcısı olarak, konuya sosyal medya kısmından dahil olmak istiyorum. S24 ya da S25 FE bandındaki telefonlarda özellikle Instagram platformundaki paylaşımlarda kalite düşüyor mu?

S25 Ultra ile attığım Instagram hikayesi, kalite olarak Redmi Note 8 ile attığım hikaye ile aynı. Samsung'a özel anlaşma falan filan yalan yani. iOS bu konuda lider şu an.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı