35 bin TL'ye Samsung telefon önerisi

swensku

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rx6650xt
R5 5600
Msı A520
Kioxia m.2 ssd
Thermalright 240mm
Deepcool 550w
Merhaba. Bütçem en fazla 35000 TL Samsung telefon almak istiyorum. Kamera benim için önemli ortalama 30000 TL bütçe ile hangi Samsung önerirsiniz.

S24 FE öneririm. Bütçe çıkarsa ve kamera önemliyse ek olarak Honor 400 Pro da var.

Merhaba. Bütçem en fazla 35000 TL Samsung telefon almak istiyorum. Kamera benim için önemli ortalama 30000 TL bütçe ile hangi Samsung önerirsiniz.

Samsung zorunluysa S24FE olabilir. Samsung olması zorunlu değilse bu bütçede Honor 400 Pro çok daha mantıklı olur.

Hocam sanki 24FE ile 25FE arasında pek fark olmayacak gibi biraz araştırdım çok farkları yok teknoloji sayfalarına göre

Hem guncellik açısından daha iyi, hem batarya olarak daha iyi. İşlemci gelişir mi bilmiyorum ama işlemci yüksek ihtimal gelişir. S24 FE de ısınma problemi var. S25 FE de yüksek ihtimal bu durum olmayacak. Telefon çıksın bence oyle karar ver.

Hem guncellik açısından daha iyi, hem batarya olarak daha iyi. İşlemci gelişir mi bilmiyorum ama işlemci yüksek ihtimal gelişir. S24 FE de ısınma problemi var. S25 FE de yüksek ihtimal bu durum olmayacak. Telefon çıksın bence oyle karar ver.

S 24 FE'de ısınma problemi günlük hayat kullanımında var mı yoksa ağır oyunlar oynarken mi oluyor?

S 24 FE'de ısınma problemi günlük hayat kullanımında var mı yoksa ağır oyunlar oynarken mi oluyor?

Çok rahatsız edici şekilde olmuyor diye biliyorum. Ama fark edebileceğiniz bir ısınma oluyor Günlük kullanımda. Ama bu demek olmuyor ki kötü telefon. Hala alınabilir çok iyi bir telefon.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı