S25FE balon bir cihaz, 7 yıl güncellemeye aldanmayın 8 GB RAM'i var cihazın 4. Yıldan sonra güncelleme hikaye, hiçbir özelliği getirmezler ufacık bir şey değişir adı da "GüNcElleMe" yersen. Ama fiyatı uygunsa alınır orası ayrı, tercih sebebi güncelleme olmamalı sadece.
Fiyatına göre en iyi cihaz Honor 400. Ekstra vereceğiniz paranın karşılığını eğer ağır ve fazla oyun oynamıyorsanız almazsınız.
iPhone 16E'nin kamerası kalan bütün cihazlardan iyidir, bataryasıda en iyilerden ama sosyal medyada paylaşım yapmıyorsanız, ya da yaptığınız paylaşımların kalitesi çok önemli değilse, özellikle Apple istemiyorsanız gerek yok. Honor 400'ün üzeri bir cihaz verdiğiniz paranın hakkını vermez, spesifik bir nedeniniz olması gerekiyor daha fazlasını vermek için çünkü 18 bin TL'den 35 bin, bandına çıkıyorsunuz 400 Pro için, 2 katı, S25FE de 34 35 bin, S24 FE de 30 bin civarı 2 katından biraz düşük, 16e 2 katından da pahalı, gerek var mı?
Oyun oynuyorum ve batarya önemli: Honor 400 Pro
Sosyal medya, kamera ve batarya: iPhone 16e
Kafam rahat 4 sene kullanayım her şeyi yeterince yapsın, 120Hz ekran olsun pil çok önemli değil: S24FE / S25FE
Ağır oyun oynamıyorum, kamerası iyi olsun 3-4 sene beni götürsün: Honor 400
Honor 400'den sonrası lüx ve kim için ne kadar gerekli tartışılır, all rounder bir telefon. Kamerası, işlemcisi, fiyatı, ekranı, bataryası vs her şey standart bir kullanıcıya fazlasıyla yeter.