35 bin TL'ye telefon önerisi

Bütçe
15.000-35.000 TL
Burası bilgi birikimlerimizi aktardığımız platform. Goygoy yeri veya konu dışı forumu değil. Karı kız telefon kıyaslarınızı orada yapın. 35 bin TL'ye ömrü dolmuş 5 yıllık cihaz önermeyin burada. Komik duruma düşmeyin.

Honor telefon nedir Tanrı aşkına ya. Konu sahibi iPhone 16e bakabilir.

Son düzenleme:
Güncellemenin tam olarak ne ifade ettiğini bilmiyorum. Özellikler cazip geldi 400 Pro'nun. Çok eksisi var mıdır kısa güncellemenin?

Çok fazla eksisi olmaz. Her uygulamanın belirli bir desteği var. Güncelleme desteği bittiği gibi elinizdeki kötü bir telefona dönmez yani. Ayrıca hem o kadar iyi bir donanım hem o kadar iyi bir yazılımı Honor 400 Pro dışında sağlayan telefon yok o paraya.

S25FE balon bir cihaz, 7 yıl güncellemeye aldanmayın 8 GB RAM'i var cihazın 4. Yıldan sonra güncelleme hikaye, hiçbir özelliği getirmezler ufacık bir şey değişir adı da "GüNcElleMe" yersen. Ama fiyatı uygunsa alınır orası ayrı, tercih sebebi güncelleme olmamalı sadece.

Fiyatına göre en iyi cihaz Honor 400. Ekstra vereceğiniz paranın karşılığını eğer ağır ve fazla oyun oynamıyorsanız almazsınız.

iPhone 16E'nin kamerası kalan bütün cihazlardan iyidir, bataryasıda en iyilerden ama sosyal medyada paylaşım yapmıyorsanız, ya da yaptığınız paylaşımların kalitesi çok önemli değilse, özellikle Apple istemiyorsanız gerek yok. Honor 400'ün üzeri bir cihaz verdiğiniz paranın hakkını vermez, spesifik bir nedeniniz olması gerekiyor daha fazlasını vermek için çünkü 18 bin TL'den 35 bin, bandına çıkıyorsunuz 400 Pro için, 2 katı, S25FE de 34 35 bin, S24 FE de 30 bin civarı 2 katından biraz düşük, 16e 2 katından da pahalı, gerek var mı?

Oyun oynuyorum ve batarya önemli: Honor 400 Pro

Sosyal medya, kamera ve batarya: iPhone 16e

Kafam rahat 4 sene kullanayım her şeyi yeterince yapsın, 120Hz ekran olsun pil çok önemli değil: S24FE / S25FE

Ağır oyun oynamıyorum, kamerası iyi olsun 3-4 sene beni götürsün: Honor 400

Honor 400'den sonrası lüx ve kim için ne kadar gerekli tartışılır, all rounder bir telefon. Kamerası, işlemcisi, fiyatı, ekranı, bataryası vs her şey standart bir kullanıcıya fazlasıyla yeter.

Son düzenleme:
S25FE balon bir cihaz, 7 yıl güncellemeye aldanmayın 8 GB RAM'i var cihazın 4. Yıldan sonra güncelleme hikaye, hiçbir özelliği getirmezler ufacık bir şey değişir adı da "GüNcElleMe" yersen. Ama fiyatı uygunsa alınır orası ayrı, tercih sebebi güncelleme olmamalı sadece.

Fiyatına göre en iyi cihaz Honor 400. Ekstra vereceğiniz paranın karşılığını eğer ağır ve fazla oyun oynamıyorsanız almazsınız.

iPhone 16E'nin kamerası kalan bütün cihazlardan iyidir, bataryasıda en iyilerden ama sosyal medyada paylaşım yapmıyorsanız, ya da yaptığınız paylaşımların kalitesi çok önemli değilse, özellikle Apple istemiyorsanız gerek yok. Honor 400'ün üzeri bir cihaz verdiğiniz paranın hakkını vermez, spesifik bir nedeniniz olması gerekiyor daha fazlasını vermek için çünkü 18 bin TL'den 35 bin, bandına çıkıyorsunuz 400 Pro için, 2 katı, S25FE de 34 35 bin, S24 FE de 30 bin civarı 2 katından biraz düşük, 16e 2 katından da pahalı, gerek var mı?

Oyun oynuyorum ve batarya önemli: Honor 400 Pro

Sosyal medya, kamera ve batarya: iPhone 16e

Kafam rahat 4 sene kullanayım her şeyi yeterince yapsın, 120Hz ekran olsun pil çok önemli değil: S24FE / S25FE

Ağır oyun oynamıyorum, kamerası iyi olsun 3-4 sene beni götürsün: Honor 400

Honor 400'den sonrası lüx ve kim için ne kadar gerekli tartışılır, all rounder bir telefon. Kamerası, işlemcisi, fiyatı, ekranı, bataryası vs her şey standart bir kullanıcıya fazlasıyla yeter.
Selamlar hocam. Oyun oynamam. Sosyal medya ve telefonun hızı/stabil olması önemli. Çok uygulama kullanıyorum çünkü. 120 hz ekranı yakınlarımdan deneyimledim, aradığım bir özellik değil. Kısacası hız ve batarya diyebilirim ihtiyacım için.

Selamlar hocam. Oyun oynamam. Sosyal medya ve telefonun hızı/stabil olması önemli. Çok uygulama kullanıyorum çünkü. 120 Hz ekranı yakınlarımdan deneyimledim, aradığım bir özellik değil. Kısacası hız ve batarya diyebilirim ihtiyacım için.

Sosyal medyada paylaşım yapıyorsanız ve fotoğraf / video kalitesi önemliyse zaten Apple'ın herhangi bir alternatifi yok, kıyaslanamaz hiçbirşeyle.

Ama daha çok sosyal medyada içerikleri paylaşmak yerine görüntülüyorsanız durum farklı.

16e veya Honor 400 tercih edebilirsiniz sosyal medyayı nasıl kullandığınıza bağlı olarak. Oyun oynamıyorsanız Honor 400 yerine 400 Pro veya da S24 FE / S25FE aldığınızda kullanıcağınız programların "açılışında" 3 sene içinde bir fark olacağını düşünmüyorum, telefonun kapasitesini gerçekten zorlamanız gerekiyor veya da minimum 3 sene vs geçmesi farkın hissedilmesi için, kamerası zaten yeterli.
'
Bence zaten Honor 400'den pahalı Android telefon almak saçma. En azından Apple alınca farklı bir işletim sistemine geçip sosyal medya farkını kazanıyorsun. Honor 400 yerine birisi S25 Ultra alsa ya da magic 7 Pro, hani öneriyoruz insanlarada ama oyunda oynamıyorsa hayatında ne değişir? Bence hiçbir şey.

Mesela S25 ultranın kamerası Honor 400'den ne kadar daha iyi? Ya da 3 sene içinde oyun oynamayan biri için hangi uygulamada nasıl bir fark olacak?

Son düzenleme:
Sosyal medyada paylaşım yapıyorsanız ve fotoğraf / video kalitesi önemliyse zaten Apple'ın herhangi bir alternatifi yok, kıyaslanamaz hiçbirşeyle.

Ama daha çok sosyal medyada içerikleri paylaşmak yerine görüntülüyorsanız durum farklı.

16e veya Honor 400 tercih edebilirsiniz sosyal medyayı nasıl kullandığınıza bağlı olarak. Oyun oynamıyorsanız Honor 400 yerine 400 Pro veya da S24 FE / S25FE aldığınızda kullanıcağınız programların "açılışında" 3 sene içinde bir fark olacağını düşünmüyorum, telefonun kapasitesini gerçekten zorlamanız gerekiyor veya da minimum 3 sene vs geçmesi farkın hissedilmesi için, kamerası zaten yeterli.
'
Bence zaten Honor 400'den pahalı Android telefon almak saçma. En azından Apple alınca farklı bir işletim sistemine geçip sosyal medya farkını kazanıyorsun. Honor 400 yerine birisi S25 Ultra alsa ya da magic 7 Pro, hani öneriyoruz insanlarada ama oyunda oynamıyorsa hayatında ne değişir? Bence hiçbir şey.

Mesela S25 ultranın kamerası Honor 400'den ne kadar daha iyi? Ya da 3 sene içinde oyun oynamayan biri için hangi uygulamada nasıl bir fark olacak?
Çok teşekkür ediyorum.

Çok teşekkür ediyorum.

Honor 400 için 18 bin TL olduğunu düşünerek konuştum ben. Şu an 22.500 fiyatı var.

Şu anki fiyatlara baktığımda

Honor 400: 22.500
S24FE: 29.000
S25FE: 31.600
iPhone 16e 128 GB: 39.000
Honor 400 Pro: 34.200

Bu fiyatlarla bence Honor 400 pek alınabilir değil. S24FE de artık S25FE ile aynı fiyata gelmiş onunda pek bir mantığı yok. Honor 400 Pro daha çok oyun oynayanlar için mantıklı.

Bence ya Honor 400'ün tekrar 18 19 binlere düşmesini bekleyin, ya da sosyal medya kullanımınız ve büyük ekran / küçük ekran tercihinize göre 16e veya da S25FE arasından birini alın.

Şu an en mantıklısı S25FE gibi fiyatlara baktığımda. Her ne kadar bir iPhone gibi sosyal medyada kesintisiz paylaşım sağlamasada yine de diğer Android telefonlardan daha iyi, Instagram'la vs anlaşması var, ve 120Hz ekranı var ayrıca 256 GB, 16e 128 GB.

Yani sosyal medyada paylaşım yapılmıyorsa ve oyun oynanmıyorsa, veya da paylaşım kalitesi aşırı önemli değilse şu anki fiyatlara baktığımda bence en mantıklı cihaz S25FE, oyun daha önemliyse Honor 400 Pro, paylaşım çok önemli telefonla alo deyip kapatıyorum harici full sosyal medya ise iPhone 16e.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı