35 bin TL'ye sistem önerisi

enkrmn

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben bilgisayardan fazla anlamıyorum ama iki tane buldum. Performans olarak hangisi daha iyidir? Sadece oyun oynayacağım için varsa önerilerinizi alırım. Bütçem 35k, iki üç bin değişebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, ben bilgisayardan fazla anlamıyorum ama iki tane buldum. Performans olarak hangisi daha iyidir? Sadece oyun oynayacağım için varsa önerilerinizi alırım. Bütçem 35k, iki üç bin değişebilir.

İyzico ile %10 indirim var

Aynı fiyata 7800XT varken gereksiz.

Peki teşekkürler.

İyzico ile %10 indirim var.

SSD ve RAM'i yükseltip güç kaynağınıda değiştirdiğim zaman 45k oluyor fiyat olarak biraz zorlanıyorum ama değer mi değerse alacağım degmesse başka önere bileceğin var mı?

Son düzenleme:
Site güvenilir mi
Evet, en güvenilir birkaç bilgisayar ve bilgisayar parçaları satışı yapan siteden biri

Peki teşekkürler.

SSD ve RAM'i yükseltip güç kaynağınıda değiştirdiğim zaman 45k oluyor fiyat olarak biraz zorlanıyorum ama değer mi değerse alacağım degmesse başka önere bileceğin var mı?
Değer ve sadece RAM leri Corsair Vengeance 2x16 32GB olarak seçmeniz yeterli olacaktır, seçili PSU size sorun çıkarmaz Enermax kötü bir marka değil ve 700w yeterli olacaktır, PSU yerine anakartı b650 yapmak daha iyi olur

Technopat Haberler

Geri
Yukarı