35 bin TL'ye sistem önerisi

Bütçe
35000

Renovat4d

Hectopat
İyi akşamlar. Önümüzdeki aylarda sistem toplamayı düşünüyorum. 0'dan 35k civarına 9060XT'li bir sistem. 2K monitörüm var. Bu ekran kartı 2K için ideal mi? Son olarak Black Friday vs. indirim olan dönemler var mı önümüzde vatan veya İtopya için? Teşekkürler.

İyi akşamlar. Önümüzdeki aylarda sistem toplamayı düşünüyorum. 0'dan 35k civarına 9060XT'li bir sistem. 2K monitörüm var. Bu ekran kartı 2K için ideal mi? Son olarak Black Friday vs. indirim olan dönemler var mı önümüzde vatan veya İtopya için? Teşekkürler.

Şu andan bakmaya başlama bence çünlü bir anda fiyatlar fırlayabiliyor sadece aşırı bir indirim olur o zaman bak. Çünkü ben de Xbo Series S bakıyordum 15binden 20 bine falan fırladı.

Gaming gecelerine bakabilirsin denildiği gibi

İşlemciyi Ryzen 7'lerden yapmaya gerek var mı sence? Oyun için yeterli mi Ryzen 5'in üst serileri.

Ryzen 5 9600X ile R7 7700X arasında 500TL oluyor ondan dedim R7 7700X daha iyi renderda özellikle fakat güç tüketimi daha fazla ihtiyacina göre seç ben olsam R7 7700X alır kalirdım fakat sogutma biraz riskli.

Şu tarz bir şey ileride alırsan çok güzel olur.

Antek kasa var onun PSU'su çok güzel onu secsene 650W olsun kasa.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı