Nintendo Switch OLED alınır mı?

Junior

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. Hayatımda hiç konsolum olmadı. Oyunları hep PC'den oynadım. Çalıştığım işten dolayı oyunlara çok vakit ayıramıyorum. El konsolu sayesinde molalarda ve otobüs yolculuğunda oynayabilirim diye düşünüyorum. Sizce Nintendo Switch OLED alınır mı? Birkaç yere sordum sıfır(çipli) 6 taksitle 22.500 TL diyorlar bu fiyata alınır mı?

Merhaba arkadaşlar. Hayatımda hiç konsolum olmadı. Oyunları hep PC'den oynadım. Çalıştığım işten dolayı oyunlara çok vakit ayıramıyorum. El konsolu sayesinde molalarda ve otobüs yolculuğunda oynayabilirim diye düşünüyorum. Sizce Nintendo Switch OLED alınır mı? Birkaç yere sordum sıfır(çipli) 6 taksitle 22.500 TL diyorlar bu fiyata alınır mı?

TR de alınmaz hocam çok pahalı.

O fiyata değmez diyorsunuz anladım.

İkinci el temiz modellerine bakayım o zaman. Bir de ikinci el alırken nelere dikkat etmem lazım bilginiz var mı?

22K diyoruz hocam ikinci elde güzel el bilgisayarları(Windows tabanlı el konsolları) geliyor. ASUS ROG Ally tarzında olanlar. O cihazlarda zaten switch oyunu rahat çalıştırabilirsiniz.
Ha yok ben orijinal oynayacağım derseniz de 2. eli mantıklı. 3 katı fiyat vermeye gerek yok.

İkinci el temiz modellerine bakayım o zaman. Bir de ikinci el alırken nelere dikkat etmem lazım bilginiz var mı?

• Eğer orijinal oyun bulamam veya alamam pahalı diyorsanız zorunlu kırık bir konsol alacaksınız veya kıralabilen modellerden birini alacaksınız.
  • Joyconlar drift yapabiliyor, bu yüzden onu iyi kontrol etmeniz gerekiyor alırken. Eğer joycon vs. bozuk drift yapıyor gibi bir ilan açıklaması var joycon 1000 lira civarı aklınızda bulunsun.
  • Cebime atıp kullanırım gibi bir derdiniz yoksa Lite sürümü almayın bu drift sorununu içinin açılıp değişmesi dışında çözümü yok çünkü.
Joycon sorunu içinde piyasada 3. parti joyconlar var Hall efekt özellikli ve daha iyi tutuş için gripli olarak satılıyorlar. Onları araştırabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı