35 bin TL'ye sistem tavsiyesi

4070>7800XT işine katılmıyorum onu belirteyim. Ama evet diğer sistemler A620 oldukları için çok içime sinmemişti o yüzden yeni atılan bu sistemi alacağım. Tabii daha iyi bir şeyler atılmazsa.

Yazdığım şey inkar edilebilecek bir şey değil, attığım SS'te hareket halindeki objelerin 1440p dengeli moddaki upscaler ile netliği yakalanmış. AMD alacaksan native açmak zorundasın ama 1440P'de kalite modunda DLSS açıp native ile aynı görüntüyü alabiliyorsun. O yüzden ister istemez 1440p ve üstü için kıyaslayacaksan NVIDIA'ya ekstra %20 performans koyman lazım. Bu yüzden 7900XTX almak yerine ekstra para verip 4080 Super aldım çünkü 4K'da DLSS quality çoğu oyunda nativeden daha iyi görüntü sunarken kalanlarında da aynı görüntüyü veriyor ama 6900XT ekran kartımı kullanırken aynı monitörde aynı çözünürlükte FSR açamıyordum çünkü parlamalar (shimmering) ve ghosting beni deli ediyordu.

Dosya Ekleri

• fsr-xess-dlss.jpg
    fsr-xess-dlss.jpg
    423,4 KB · Görüntüleme: 21
Yazdığım şey inkar edilebilecek bir şey değil, attığım SS'te hareket halindeki objelerin 1440p dengeli moddaki upscaler ile netliği yakalanmış. AMD alacaksan native açmak zorundasın ama 1440P'de kalite modunda DLSS açıp native ile aynı görüntüyü alabiliyorsun. O yüzden ister istemez 1440p ve üstü için kıyaslayacaksan NVIDIA'ya ekstra %20 performans koyman lazım. Bu yüzden 7900XTX almak yerine ekstra para verip 4080 Super aldım çünkü 4K'da DLSS quality çoğu oyunda nativeden daha iyi görüntü sunarken kalanlarında da aynı görüntüyü veriyor ama 6900XT ekran kartımı kullanırken aynı monitörde aynı çözünürlükte FSR açamıyordum çünkü parlamalar (shimmering) ve ghosting beni deli ediyordu.
Evet dostum haklısın ama 2K, 4K işine girmiyorum ben. Yine de açıklaman için teşekkür ederim.

Canım zaten zamanında izledik bu videoların tümünü. 7800XT'nin performansı beni hiç de üzecek değil. 4070'e kıyasla da gayet iyi.

7600 ve 4060 ne alaka dostum?

Videoyu izlediğinizi bilmiyordum, PC hocası güzel bir şekilde açıklıyordu.

Başka bir konuya bakıyordum aynı zamanda, dalgınlığıma gelmiş, yanlışlıkla atmışım, kusura bakmayın.🤭
Düzeltiyorum hemen :)

Evet dostum haklısın ama 2K, 4K işine girmiyorum ben. Yine de açıklaman için teşekkür ederim.

1080p için kullanacaksanız AMD daha mantıklı her türlü native oynayacaksınız zaten. RT de aramıyorsanız direkt AMD alın, rasterda fiyat performansı daha iyi bir marka zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı