35 Mbps internet 4 Mbps ile indiriyor

Davut.pk

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, merak ettiğim bir konu var. Bizler 35 Mbps indirme hızı kullanıyoruz, dosya indirirken IDM'den 4 Mbps aktarım oranı yazıyor. Neden örneğin 15-20-30 değil de 4 Mbps ile indiriyoruz? Bunun bir çözümü var mı? Yani en azından bu rakamı 10'a yakın nasıl getiririz? İnternet kafede geçen sene IDM ile 8 Mbps ile indirme yapıyordum çok rahat her şeyi 1 saatte indirebiliyordum. Evde bunu nasıl yaparım? IDM'de değil mesela torrentte de aynısı var. Bu ana kartın Ethernet girişinden midir, nedendir? Bunu aşabilir miyim?

Merhaba arkadaşlar, merak ettiğim bir konu var. Bizler 35 Mbps indirme hızı kullanıyoruz, dosya indirirken IDM'den 4 Mbps aktarım oranı yazıyor. Neden örneğin 15-20-30 değil de 4 Mbps ile indiriyoruz? Bunun bir çözümü var mı? Yani en azından bu rakamı 10'a yakın nasıl getiririz? İnternet kafede geçen sene IDM ile 8 Mbps ile indirme yapıyordum çok rahat her şeyi 1 saatte indirebiliyordum. Evde bunu nasıl yaparım? IDM'de değil mesela torrentte de aynısı var. Bu ana kartın Ethernet girişinden midir, nedendir? Bunu aşabilir miyim?

1Mbps=128Kb/s basitçe anlatayım dedim :)

Az önce video izleyip geldim :) İnşallah kimse yorum yazmamıştır dedim :) Linç geliyor galiba :)
Anladım dost ben santimetre metre cinsinden yazılması gibi bir kafa karışıklığı oldu bende :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı