35 Mbps internet ile 1080P video izleyemiyorum

saribrahimm

Kilopat
Daha fazla  
Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Ben NetSpeed internet servis sağlayıcı firmadan 35Mbps'lik internet alıyorum. Ancak Twitch'te 1080P video asla akıcı bir şekilde izleyemiyorum. Konyada öğrenci evimde 24 Mbps internet vardı ev arkadaşım ile aynı anda 1080P video izlerdik takılmazdı. ISS'i aradığımda internetinizde sorun görünmüyor diyorlar. Bir bilgisi olan var mı bu konuda acaba yardımcı olabilir misiniz?

Ayrıca kayseride oturuyorum. Ancak hız testi sitelerinde hız testi yaparken sunucu olarak hep İstanbul'u seçiyor otomatik olarak. Ve sunucu değiştir dediğim zaman bu İstanbul'daki sunucuyu 2km gösteriyor. Manuel olarak kayseride bir sunucu seçtiğim zaman 600 küsür km gösteriyor uzaklığı. Buradan kaynaklı bir sorun olabilir mi acaba?
Bilgisayarın internet ayarlarını sıfırla.
nasıl yapacağım onu bilgisayar yeni formatlı çok olmadı format atalı

Bİlgisayar kasıyor olabilir mi meraktan soruyorum o da olabilir belki

Ayarlar ağ ve internet tıkla durum kısmında sonda ağ sıfırlama. Düzelmez ise modemi sıfırla.

Modeme tek bir cihaz bağlıyken hız testi yap. Bazen modeme birden fazla cihaz bağlı olduğunda hız düşüklüğü olabiliyor.

Bİlgisayar kasıyor olabilir mi meraktan soruyorum o da olabilir belki
Yok bilgisayar kasmıyor kardeşim.
Modemi resetleyin. Modemde sıkıntı olabilir. Başka bir modem varsa, deneyebilirsiniz. Telefondan peki, 1080P izleyebiliyor musunuz?
Telefondan da aynı.Modem sıfırlama işlemi nasıl oluyor anlatır mısınız.Araştırır bulurum internetten ama direk sizi muhattap almak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…