35 Mbps İnternetle YouTube'da Donma Sorunu

Haklısın, umarım sorun bundandır ve çözülür diyelim :)
IDM değerini ben de gördüm. Size şöyle bir şey anlatacağım. Bu forumdan yararlanarak Hackintosh kurdum. Wi-Fi için Asus N-10 aldım. Başta her şey çalışıyordu fakat sonra tarayıcı internete girmemeye ya da aşırı yavaş girmeye başladı. Ben de kabloyla bağlanayım dedim ve sorun çözüldü. Tarayıcıya internet geldi.

IDM değerini ben de gördüm. Size şöyle bir şey anlatacağım. Bu forumdan yararlanarak Hackintosh kurdum. Wi-Fi için Asus N-10 aldım. Başta her şey çalışıyordu fakat sonra tarayıcı internete girmemeye ya da aşırı yavaş girmeye başladı. Ben de kabloyla bağlanayım dedim ve sorun çözüldü. Tarayıcıya internet geldi.
Benim bir Wi-Fi cihazım vardı lanet bir şeydi. İndirme hızı 2,5 MB civarıydı. Ama film izletmiyordu, Online oyunlarda lagdan geçilmiyordu, çareyi cihazı değiştirmekte buldum ve sorunu çözdüm.

Bu yöntemi dener misiniz ?
Daha önceden de Google DNS denemiştim diye hatırlıyorum ama şimdi test amaçlı bir video açtım, 4K açmama rağmen donmadan yüklemeye başladı. Umarım tekrardan olmaz. İnternet Repair'in sayesinde düzeldiğini düşünüyorum ben ama emin değilim. :) Yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ediyorum, şimdilik düzeldi gibi.

@Malik Saatçı eğer ki alıcı kaynaklı ise zaten yakın zamanda Pcı-e Wirelles Card almayı planlıyorum. Gittiği yere kadar bununla idare edeceğim, bakalım. Şimdilik düzeldi gibi zaten.
wsarfaqrf.jpg

Tekrar herkese çok teşekkür ediyorum. :)

Daha önceden de Google DNS denemiştim diye hatırlıyorum ama şimdi test amaçlı bir video açtım, 4K açmama rağmen donmadan yüklemeye başladı. Umarım tekrardan olmamasını umut ediyorum. İnternet Repair'in sayesinde düzeldiğini düşünüyorum ben ama emin değilim. :) Yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ediyorum, şimdilik düzeldi gibi.

@Malik Saatçı eğer ki alıcı kaynaklı ise zaten yakın zamanda Pcı-e Wirelles Card almayı planlıyorum. Gittiği yere kadar bununla idare edeceğim, bakalım. Şimdilik düzeldi gibi zaten.Eki Görüntüle 296432

Ne demek , çözüldüğüne sevindim 😊

Daha önceden de Google DNS denemiştim diye hatırlıyorum ama şimdi test amaçlı bir video açtım, 4K açmama rağmen donmadan yüklemeye başladı. Umarım tekrardan olmamasını umut ediyorum. İnternet Repair'in sayesinde düzeldiğini düşünüyorum ben ama emin değilim. :) Yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ediyorum, şimdilik düzeldi gibi.

@Malik Saatçı eğer ki alıcı kaynaklı ise zaten yakın zamanda Pcı-e Wirelles Card almayı planlıyorum. Gittiği yere kadar bununla idare edeceğim, bakalım. Şimdilik düzeldi gibi zaten.Eki Görüntüle 296432

Teşekkürünü Like atarak bize sunabilirsin :) İyi akşamlar.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı