35 Mbps internette kopmalar olabilir mi?

Şu an türktelekom kullanıyorum müşteri hizmetlerini arasam alabileceğim hızlar hakkında bilgi verebilirler mi?Burda çalışan saha ekibi çok bilgili değil değerleri gösteriyorum sadece bakıyor.

Şu an türktelekom kullanıyorum müşteri hizmetlerini arasam alabileceğim hızlar hakkında bilgi verebilirler mi?Burda çalışan saha ekibi çok bilgili değil değerleri gösteriyorum sadece bakıyor.
Emin olun Müşteri Hizmetleri daha bilgisiz. Hocam binanın girişinden eve kadar CAT6 kablo çekmeniz gerekiyor. O zaman hat zayıflaması azalır.

Şu an Türk Telekom kullanıyorum müşteri hizmetlerini arasam alabileceğim hızlar hakkında bilgi verebilirler mi? Burada çalışan saha ekibi çok bilgili değil değerleri gösteriyorum sadece bakıyor.

Müşteri hizmetlerindekiler daha beter emin ol.
Sana ekranında ne görüyorsa onu söyler ama bu zayıflama ile kopma yaşarsın.

Bina içindeki kablolarınız eksi ve zayıf ise zayıflama bundan kaynaklıda olabilir.
Kaç senelik bina ve bina girişindeki Telekom kutusundan daireye kablo nasıl geliyor bilgi verebilir misin?

Bina 5 senelik nasıl kablo geliyor bilmiyorum.Santrale uzaklığım 100 metre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…