@Taylan Dinler download kısmında 10'un altında. Upload tarafında hata olabilir belki yanlış okumuş olabilir.
Olabilir ama resimde fazla gösteriyor. Umarım kopma olmaz.@Taylan Dinler download kısmında 10'un altında. Upload tarafında hata olabilir belki yanlış okumuş olabilir.
Olabilir ama resimde fazla gösteriyor. Umarım kopma olmaz.
Hocam D3 25.6 fazla değil mi? Yanlışım mı var?Hat zayıflaması bölümünü görmüyor musun? Download 8.1 gözüküyor.
Emin olun Müşteri Hizmetleri daha bilgisiz. Hocam binanın girişinden eve kadar CAT6 kablo çekmeniz gerekiyor. O zaman hat zayıflaması azalır.Şu an türktelekom kullanıyorum müşteri hizmetlerini arasam alabileceğim hızlar hakkında bilgi verebilirler mi?Burda çalışan saha ekibi çok bilgili değil değerleri gösteriyorum sadece bakıyor.
Şu an Türk Telekom kullanıyorum müşteri hizmetlerini arasam alabileceğim hızlar hakkında bilgi verebilirler mi? Burada çalışan saha ekibi çok bilgili değil değerleri gösteriyorum sadece bakıyor.
Bina 5 senelik nasıl kablo geliyor bilmiyorum. Santrale uzaklığım 100 metre.
5 Senelik binada bu hat zayıflamaları saçma geldi bana açıkcası.Bina 5 senelik nasıl kablo geliyor bilmiyorum.Santrale uzaklığım 100 metre.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.