magnifique7 Centipat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 13 18 Mayıs 2020 #11 UfukÇ. dedi: 18 ping alıyorsanız eğer bu değer çok iyi. Sorun ping ile değil, sisteminizle ilgili olabilir. Genişletmek için tıkla... sisteminiz derken altyapıdan mı bahsediyorsunuz yani modem veya dış kablo vs? bunun için ne yapmam gerek peki?
UfukÇ. dedi: 18 ping alıyorsanız eğer bu değer çok iyi. Sorun ping ile değil, sisteminizle ilgili olabilir. Genişletmek için tıkla... sisteminiz derken altyapıdan mı bahsediyorsunuz yani modem veya dış kablo vs? bunun için ne yapmam gerek peki?
UfukÇ. Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 1.003 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2020 #12 magnifique7 dedi: sisteminiz derken altyapıdan mı bahsediyorsunuz yani modem veya dış kablo vs? bunun için ne yapmam gerek peki? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızdan bahsediyorum. CS 1.6'da 18 ping almanız çok iyi. Fakat speedtest gibi sitelerden aldığınız pingi yazdıysanız buraya altyapınızla ilgili sorun vardır ya da kuzeniniz dosya indiriyordur.
magnifique7 dedi: sisteminiz derken altyapıdan mı bahsediyorsunuz yani modem veya dış kablo vs? bunun için ne yapmam gerek peki? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızdan bahsediyorum. CS 1.6'da 18 ping almanız çok iyi. Fakat speedtest gibi sitelerden aldığınız pingi yazdıysanız buraya altyapınızla ilgili sorun vardır ya da kuzeniniz dosya indiriyordur.
hcdmn Hectopat Katılım 21 Şubat 2018 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2020 #13 Bugünlerde özellikle TTNET altyapısı kullananlarda benzer sorunlar yaşanmakta. Şahsen PUBG oynarken ben de yaşıyorum. Sorun genel bir sorun olabilir.
Bugünlerde özellikle TTNET altyapısı kullananlarda benzer sorunlar yaşanmakta. Şahsen PUBG oynarken ben de yaşıyorum. Sorun genel bir sorun olabilir.