Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Müşteri desteğini başarılı bulmuyorum. NetSpeed tavsiye ederim. Aynı fiyata 75Mbit hız alabilirsiniz. 200GB Kota olsada aradaki hız farkı için değeceğini düşünüyorum.
@Silinen üye
Bu NetSpeed nedir ne değildir? Siz kullanıyor musunuz? Ping ve kopma gibi sorunları nasıl? Özellikle akşamları internet yoğunluğunda bir değişkenlik oluyor mu?
İnternet sitelerinin hakkımızda kısmından gerekli bilgiyi edinebilirsin. Kullanıyorum. Ping ve kopma sorunu yaşamadım. Müşteri hizmetleri sorunları hızlı bir şekilde çözüyor. Akşamları hızda büyük bir değişiklik olmuyor.
Bende Netspeed düşünüyorum ama kafamı karıştıran bir konu var, vdsl olarak 75mb hız 200 gb kota 65 tl sanırım. Bir de fiber 50mb tarife var, oda 200gb akn, arada ne gibi bir fark var acaba.