35 Mbps VDSL'den 6 Mbps hız alıyorum

ardayavuzz

Hectopat
Katılım
13 Eylül 2020
Mesajlar
29
İyi forumlar hayırlı günler herkese. Birkaç gün önce Vodafone'a başvuru yapıp ADSL'den VDSL'e geçiş yapmak istediğimi belirttim. ADSL paketim 16 Mbps idi fakat 6 Mbps hız alıyordum. VDSL'de geçince hızımın artacağını düşündüm fakat hala aynı hızım. NetSpeed'in sitesinden altyapı sorgulama yaptığım zaman 33 Mbps'ye kadar hız alabileceğim ve Santral'e 600 küsur metre uzaklıkta olduğum belirtiliyor. Vodafone VDSL için H300S modelinden bir modem gönderdi bana. Bunu Splitter'li ve ev telefonlu bir şekilde denedim fakat hızda değişen bir şey olmadı.
Modem arayüzünde iken WAN VDSL kısmında bağlantı kesildi yazıyor fakat WAN ADSL'de bağlandı yazıyor. İnternet ile ilgili pek bir bilgi birikimim yok. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler, iyi forumlar.

Adsız.png


Adsız.png


Adsız.png
 
Nereden gördünüz? Ben de bakmak istiyorum.
Ulaşılabilir upload hızına bakarsanız 1.2 Mbps gözüküyor. Eğer VDSL olsaydı en az 25-30 Mbps olmalıydı. Tekrar ediyorum ulaşılabilir hız.

Bunun haricinde dowload kısmı, 12 Mbps'de en yüksek diye gözüküyor. VDSL'de olan hatta böyle olmaz. 24 Mbps ve üzeri gözükür.
 
Hocam müşteri hizmetlerini ararsam hemen yaparlar mı? Ekstra işlem yapmam gerekiyor mu bu konularda cahilim biraz kusura bakmayın.

Aynı sorun TürkNet'te yaşamıştı bir YouTuber taciz edip bilen biri çıkana kadar diretip hallettirmişti 1 tıklamalık iş sanırım bir arayıp söyleyin. Düzgün erişim almak en doğal hakkınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı