35 Mbps vs 50 Mbps internet

ADSL modem hat değerlerini atın hat zayıflaması üzerinden tahmini bir şeyler söyliyelim ayrıca ADSL kullanıyorsun diye port dolmaz sanma ADSL VDSL hizmetlerin portları farklı
Netspeed kullanırken 62 ye kadar atanabilir hız gözüküyordu şimdi 17 görünüyor ADSL bağlantısı olduğu için mi düşmüş anlamamadım.
ve ekstra netspeed kullanırken yaklaşık 57 mbps alırken marjin değerim 6-7 civarıydı aşağı ya aynı kablo üzerinden iptal ettirmeden önceki gelen değerleri bırakıyorum hocam.

Dosya Ekleri

• 13.png
    13.png
    59,4 KB · Görüntüleme: 24
  • 31.png
    31.png
    18,5 KB · Görüntüleme: 36
Netspeed kullanırken 62'ye kadar atanabilir hız gözüküyordu şimdi 17 görünüyor ADSL bağlantısı olduğu için mi düşmüş anlamamadım.
Ve ekstra Netspeed kullanırken yaklaşık 57 Mbps alırken marjin değerim 6-7 civarıydı aşağı ya aynı kablo üzerinden iptal ettirmeden önceki gelen değerleri bırakıyorum hocam.

ADSL olduğu için düşük gözükür tahminime göre 50 alırsın

ADSL olduğu için düşük gözükür tahminime göre 50 alırsın
müşteri hizmetleri aynı taahhüt üzerinde hız arttırımı yapıp 50 mbps 240 TL dedi.

Hocam bir de hem adsl hem de hızı düşük olduğu için mi birisi video vs izlediğinizde ping değerim fırlıyor. VDSL de hiç böyle olmuyordu

Kendim o siteden sorgulama yaptığımda aldığım sonuca ve kendi hattımı onlardan daha iyi bildiğimi düşünürsek 50 Mbps'ni kopması çok olası. Ben olsam 35 alırdım.

Bana 72 diyor ve 50 ucu ucuna dayanıyor.
Hocam bende de 72 diyor ben 75 lik kullanıyorum ve 60-65 aşağı nadir düşüyor o altyapınızın yetersiz kalması ile alakalı

Hocam bende de 72 diyor ben 75 lik kullanıyorum ve 60-65 aşağı nadir düşüyor o altyapınızın yetersiz kalması ile alakalı
altyapım gayet iyi netspeed kullanırken problemsizdi hocam 57 diyor ama 70 lere çıktığı oluyordu marjin değeri düşük şekilde ama kopma olmuyordu

Technopat Haberler

Geri
Yukarı