35 TL'ye RDR2 sorun çıkartır mı?

Bu durumda bize sormanızın bir anlamı yok. Biz garantisini veremeyiz diyoruz, siz site veriyor diyorsunuz. Site ile irtibata geçin madem güveniyorsunuz.

Bu konuda tecrübeli olan insanlara yönelttim sorumu siz gidin ASUS'u dissleyin :)
Garanti veriyor olabilir ama yine de ömür boyu sizde kalacağını düşünmeyin. Çalınsa da çok bir şey kaybetmiş olmayacaksınız en azından.

Bende öyle düşündüm 20 TL sonuçta çok bir para değil.
 
Çok büyük olasılıkla maksimum 1 hafta sonra oyunun şifresi değişir. Genel de bu fiyatlara satılan oyunlar hesap şeklin de oluyor. Bir hesabı sizden başka onlarca kişiye satıyorlar. Genel de sattıkları hesaplar da çalıntı oluyor. Zaten 300 TL olan oyunu kimse 35 TL'ye satmaz. Paranızı boşa harcamayın.
 
Sen ASUS ürünlerini seviyorsun diye ben tavsiye isteyen birine göz göre göre susacak, göz yumacak biri değilim.
Tecrübe ettiğim şeyleri paylaşırım, ceza verilecek bir durum var ise ortada yönetim ekibi ilgilenir. Beğenmediğiniz mesajları rapor edebilirsiniz.
 
Arkadaşlar, 20 TL'ye (35TL ama 15TL hediye bakiyem vardı 20TL'ye geldi) sadece singleplayer oynamak için RDR2 aldım. Şu ana kadar sıkıntı çıkarmadı, sitenin kendi hesabı zaten. Sizce uzun vadede sıkıntı olur mu?
Bana kalırsa böyle hesaplar almak yerine oyunları korsan oynamak bile daha mantıklı. Zaten yapımcıya para gitmediğinden aynı mantığa geliyor bari bu adamlara para vermeyelim 😀

Uzun vadede sorun yaşayanlar da var aylarca sorunsuz kullanan da. Şansına bağlı.
 
Bana kalırsa böyle hesaplar almak yerine oyunları korsan oynamak bile daha mantıklı. Zaten yapımcıya para gitmediğinden aynı mantığa geliyor bari hiç para vermeyelim 😀

Uzun vadede sorun yaşayanlar da var aylarca sorunsuz kullanan da. Şansına bağlı.

Yanlış konu herhalde 😀

Oyun Denuvo'yla korunduğu için crack versiyonu yok.
 
20 TL için konu açmak bile gereksiz. Çalınsa ne yazar çalınmasa ne yazar. Ama ömürlük kalacağını sanmam, patlama ihtimali çok yüksek.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı