Geçenlerde PCHOCASI sitesinde gördüğüm konuda Oyunfor.com'da satılan Windows 10 Professional'in güvenilir olduğunu anlatıyordu (ben öyle anladım). Bu kadar ucuz olması cazip geldi fakat çok güvenemedim. Siz ne tavsiye edersiniz? Almalı mıyım?
Alınır. Oyunfor güvenilir bir firmadır. Anakart değiştirmediğiniz sürece format atsanız dahi sıkıntı olmayacak diye biliyorum. Gayet uygun bir fiyat. Alternatif olarak DurmaPlay firmasından da alabilirsiniz.
Geçenlerde PCHOCASI sitesinde gördüğüm konuda Oyunfor.com'da satılan Windows 10 Professional'in güvenilir olduğunu anlatıyordu (ben öyle anladım). Bu kadar ucuz olması cazip geldi fakat çok güvenemedim. Siz ne tavsiye edersiniz? Almalı mıyım?
Elimde durmaplayden gecen cuma günü 35 tlye aldigim bir windows 10 key var. Kullanmayacagim icin sana ayni fiyattan satabilirim böylece ikimizin de işi gorulmus olur.
Hocam bu yazıyı yazdıktan sonra emin olmak için ufak bir araştırma yaptım. Tek kullanımdan kasıt anakartmış. Anakart değiştirilmediği müddetçe format atılsa dahi sıkıntı olmayacak yani.