Microsoft Windows 11 Pro Lisans - Fiyatı, Yorumları
Microsoft Windows 11 Pro Lisans yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Bunlar yasal olmayan yollarla alınan lisanslar. Ama sorumluluk tamamen satıcıya aittir. Evet alabilirsiniz. Fakat bunlar OEM değil. Yani anakarta gömülmüyor, bilgisayarı sıfırlayınca gider.Neden bu kadar ucuz? Kötü yorum da göremedim, alınır mı?![]()
Microsoft Windows 11 Pro Lisans yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Neden bu kadar ucuz? Kötü yorum da göremedim, alınır mı?![]()
Microsoft Windows 11 Pro Lisans yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Neden bu kadar ucuz? Kötü yorum da göremedim, alınır mı?![]()
Hocam bir kodu birden fazla kişiye sattıkları için daha ucuz sanırsam. Bende kullanıyorum yaklaşık 10 aydır sorun yaratmadı hiç.
MAK key degilse her türlü alınır.
Degişen bir şey olmuyor;
İnternetten veya free olarak alınan key OEM veya Retail olsun, Microsoft keyi blacklist yapmadıgı sürece istediğin kadar PC'yi etkinleştirirsin.
Aynı OEM ile 6, Retail ile 14 PC etkinleştirdim.
Evet doğrudur, kullanabilir yani satın almasında bir sorun olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.