350-400 TL kasa önerisi (PSU yok)

R7 3700X'in stock fanını kullanıyorum. Ekran kartımın sığması yeterli benim için. Stock fan her türlü sığar zaten.
Teşekkür ederim hocam. Değerlendireceğim saolun.

Yarın İtopya ve İncehesap'ta indirimler olacak Corsair spec delta bu kasa belki indirime girerse almanı öneririm. Ben kullanıyorum hem çok sessiz hemde ısı değerlerim gayet güzel.

Ekran kartınızın sığdığı ama hava akışının kötü olduğu bir kasa alırsanız ne olacak peki?
Tabiki böyle birşey istemem de ilk kriterim o dedim farkındaysanız. Maalesef daha fazla bütçem yok olsa 1000 tl verip en kralını almasını da bilirdim
Sizce ne kadarlık bir bütçe ayırmam gerekli hem ekran kartımı sığdırabileyeceğim hem de hava akışı güzel sağlayabileceğim bir kasa önerin varsa onu da yazabilirsin hocam. Ben de dünden beri bu fiyat aralığında ''sharkoon'' markası dışında başka bir kasa bulamadım.

Son düzenleme:
Sanırım onu alıcam hocam. Teşekkür ederim.
Ekran kartım sığar sanırım bi sorun yaşamam değil mi ?

Tabi ki bende aynı boylarda bir kart kullanıyorum. Daha 4 parmak yer bile kalıyor. Ama yinede o kartı kullanan arkadaşlar varsa daha sağlıklı yorum yapabilir. Yada sen internetten benim kartımın görseline bakıp kıyaslayabilirsin.

Cooler master mastercase pro 3
Mini tower olmasına rağmen içi geniş ve ferah bir kasa. Ayrıca hava akışı gayet güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…