350-400 TL kasa önerisi (PSU yok)

Max. VGA uzunluğu:380 mm olarak görülüyor, sizin kartınızdan 100 mm daha geniş. Durum önerdiğim üç kasa içinde geçerli. Ekran kartı yönünden hiçbir sıkıntı yaşamazsınız. Asıl problemler sıvı soğutma yönünde oluyor, sıvı soğutma kullanıyorsanız kasa seçiminiz çok önemli. Kule tipi veya stock fan kullanıyorsanız gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
R7 3700X'in stock fanını kullanıyorum. Ekran kartımın sığması yeterli benim için. Stock fan her türlü sığar zaten.
Ekran kartın 42 CM ve o ekran kartını sığdırabileceğin bütçendeki en iyi kasa budur.
Teşekkür ederim hocam. Değerlendireceğim saolun.

Yarın İtopya ve İncehesap'ta indirimler olacak Corsair spec delta bu kasa belki indirime girerse almanı öneririm. Ben kullanıyorum hem çok sessiz hemde ısı değerlerim gayet güzel.

Yarın İtopya ve İncehesap'ta indirimler olacak Corsair spec delta bu kasa belki indirime girerse almanı öneririm. Ben kullanıyorum hem çok sessiz hemde ısı değerlerim gayet güzel.
Önemli olan ekran kartımın sığması hocam. Tek kriterim bu :)

Ekran kartınızın sığdığı ama hava akışının kötü olduğu bir kasa alırsanız ne olacak peki?
Tabiki böyle birşey istemem de ilk kriterim o dedim farkındaysanız. Maalesef daha fazla bütçem yok olsa 1000 tl verip en kralını almasını da bilirdim :)
Sizce ne kadarlık bir bütçe ayırmam gerekli hem ekran kartımı sığdırabileyeceğim hem de hava akışı güzel sağlayabileceğim bir kasa önerin varsa onu da yazabilirsin hocam. Ben de dünden beri bu fiyat aralığında ''sharkoon'' markası dışında başka bir kasa bulamadım.

Son düzenleme:
Sanırım onu alıcam hocam. Teşekkür ederim.
Ekran kartım sığar sanırım bi sorun yaşamam değil mi ?

Tabi ki bende aynı boylarda bir kart kullanıyorum. Daha 4 parmak yer bile kalıyor. Ama yinede o kartı kullanan arkadaşlar varsa daha sağlıklı yorum yapabilir. Yada sen internetten benim kartımın görseline bakıp kıyaslayabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı